Cyberpunk 2077 - több idő jut Keanu Reevesre

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 5.
  • Hír
Link másolása
Luca Ward, a jövőre érkező játék egyik olasz szinkronszínésze, aki nem mellesleg a Keanu Reeves által megformált Johnny Silverhand karakterének olasz hangjáért is felelős, izgalmas részleteket árult el a Cyberpunk 2077-ről.

Az általa kiszivárogtatott információk szerint a CD Projekt RED csapata az eredetileg tervezett képernyőidőt megduplázta Keanu Reeves esetében, ami azt jelenti, hogy a játék főszereplőjének, V-nek a fejében élő, fantomszerű Silverhand kétszer annyit fog majd szerepelni, mint ahogyan azt alapból tervezték.

Ezzel egyébként Silverhand karaktere kapja a játékban a második legtöbb szöveget. Marcin Iwinski, a stúdió fejese szerint olyan nagy mennyiségű párbeszédről és monológról van szó, hogy Keanu Reeves több mint 15 napot töltött a fejlesztőkkel csak a szinkron rögzítése miatt.

Azt már az E3 óta tudjuk, hogy Keanu Reeves mennyire tökéletesen passzol a Cybperunk 2077 világába, ám arra, hogy végre a mi fejünkben is előbukkanjon, még 2020. április 16-ig várnunk kell.

13.
13.
bitbandita
#2: Ilyen dolgokon nem változtatnak a vége előtt fél évvel, de az is biztos, hogy ez nem most történt, csakmert most lett ebből hír. Nyilván akkor történt, amikor elkezdtek dolgozni a színésszel még a legelején, sőt, gyanítom az első próbafelvételeknél. Látták, hogy mennyire működik a dolog, és annyira bejött nekik, hogy úgy érezték ebből több kell. De ez nem a múlt héten történt, hanem amikor elkezdtek dolgozni Keanuval. és azt sem hiszem, hogy köré van írva a történet, mert ha így lenne, akkor nem csak Keanunak a szövege duplázódott volna meg, hanem ez kihatott volna az összes hozzá köthető küldetés szövegére, és az összes érintett karakterek szövegére. Plusz tedd hozzá a grafikus melót, a plusz mo-cap fölvételt, valószínűleg komplett plusz küldetések megírását, és az egészet szorozd meg annyival, ahány féle kimenetel lehetséges a különböző döntések miatt. Ez nem olyan dolog, amit egy fix megjelenési dátummal bíró projekt ezen stádiumában bevállalnak, csak mert legyen több Keanu.
12.
12.
Juha
Na meg "kiszivárgott", és pont az olaszoknál, "Luca Ward", komolyan mondom a sajtó már csak gépel és másol, az újságírók már nem mernek gondolkodni, vagy csak simán gyorsan, minőség nélkül odahányják a cikkeket. Ezt persze ki is használja némelyik cég.
11.
11.
Juha
Hmm, ez még azt is jelentheti, hogy a többfelé ágazó sztori miatt kell több hanganyagot rögzíteni, ha ez így van, akkor örülünk V(incent).
3.
3.
Macifasz
#2: Azért az elég durva lenne, ha áprilisról eltolnák októberre. :-O 1-2 hónap csúszásra amúgy én is számítok, illetve nem lepne meg, de ez sztem túl sok lenne. Amúgy fix, hogy Keanu karaktere alapból végig velünk lett volna, csak maximum így gyakrabban jelenik majd meg.
2.
2.
Én szeretem a színészt, várom a játékot, de szerintem úgy lenne a legjobb, hogy nem köré írnák a történetet. Értem én, hogy sztár, de teszem azt, ha csak egy nagyobb mellékküldetés sorozatban 3 órát látnánk az egész játékban eredetileg, akkor ne írjuk most át az egész játékot úgy, hogy végig bele hallucinálom az illetőt. Nem az ember miatt, hanem az általában véve is erőltetett lehet. Fél évük van a megjelenésig, (bár szerintem csak október környékén jön ki) lehetne más dolguk is, mint az utolsó pillanatokban fő dolgokon változtatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...