Utolsó előzetesen a Jumanji: The Video Game

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 8.
  • Videó
Link másolása
Befutott a modern kori Jumanji játékadaptációja, így a Sony Pictures, a Bandai Namco Entertainment Europe, az Outright Games és a fejlesztést végző Funsolve jóvoltából befutott a játék utolsó kedvcsinálója.

A Jumanji: The Video Game a Dwayne Johnson főszereplésével megújított Jumanji-filmre építkezik, így a kooperatív kalandokra, kincsvadászatra, feladványok megfejtésére szabott játékban Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar és Professor Shelly Oberon bőrébe bújva kell a túlélésünkért harcolnunk.

A játék Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg.

8.
8.
godach
Nincs olyan érzésetek, mint amikor valakit ittasan kitessékelnek egy szórakozóhelyről, de pofátlanul csak bújik vissza, többször is?
Olyankor az asztalnál már én kezdem szégyellni magam...
4.
4.
DarkLord
Én toltam vele egy fél órát, de mi a fszom ez? :D Ez még az ipari hulladék szintet se éri el, mint ahogy logic írja...
3.
3.
godach
Én csak azt látom, hogy egy könnyed coop lövölde, ami még magát sem veszi komolyan.
Ilyen erővel lehányhattam volna a Plants vs Zombiest is (ha olyan reálisan gondolkodó kiválasztott lennék, mint itt sokan) mégis belevertem pár száz órát :D
Ha megkérdezték volna, hogy játszanál e egy olyan játékkal, ahol a növények harcolnak a zombik ellen, már az elgondolás miatt is kiröhögtem volna azt aki kérdi. A kivitelezés viszont 10/10 :)
1.
1.
logic5
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...