Sonic visszatért, és szebb, mint valaha

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Vadonatúj előzetest kapott a Sonic the Hedgehog mozifilm, melyen most először csodálhatjuk meg a tetőtől talpig újraszerkesztett Sonic karakterét. Nehéz utat tudhat maga mögött már most is a film, de úgy tűnik, megérte a várakozást.

Még márciusban kerültek fel az első képek az internetre, amiken a filmes Sonic teljes valójában feltűnt, de bárcsak ne láttuk volna. A kétségbeesett rajongók számára az utána érkező előzetes ráadásul csak olaj volt a tűzre; a barátságos kék sündisznóból valamilyen rémisztő, félig ember, félig kék szörnyet varázsoltak. Szerencsére a Paramount fejesei és a film rendezője, Jeff Fowler meghallgatta a kritikákat, és úgy döntött, hogy elhalasztják az őszre tervezett premiert, mivel újraformálják a komplett karaktert.

És most meg is érkezett az első olyan trailer, melyben már az újjászületett Sonicot láthatjuk, és úgy fest, hogy megérte várni rá. A Sonic the Hedgehog 2020. február 14-től lesz megtekinthető a mozikban.

15.
15.
NECROSMOKE
#3: Ezt nem is vitatom, de a saját világában jobb lett volna. Ez a film + CGI nem fekszik.
És még Jim Carrey is benne lesz...hát nem tudom mi sül ki belőle.
Jobb let volna úgy, mint a Ratchet & Clank film.
Amúgy a sonic-ot imadom. Annó Sega MD 2 a kedvencem volt. De az évek alatt egyre gyengébb részek jöttek ki.
14.
14.
kryszisz
#13: Basszus, azt hittem ez csak nekem tűnt fel:D Pacsi! (Amúgy ez azért messze karakterhűbb, mint v1.0, bár nem vagyok nagy Sonic-os, plusz a jó filmeket sem nagyon nézem meg mostanában, ez meg így ránézésre max a közepes alját fogja súrolni, úgyhogy így is úgy is kimarad.)
13.
13.
crytek
Nekem a Csobot Adél orrú jobban tetszett
12.
12.
br1Koo
Hihetetlenül ellene voltam ennek az egész Sonic film dolognak, de ez a trailer olyan jól össze van rakva, hogy esküszöm kíváncsi vagyok rá. A Blitzkrieg Bop-ért meg külön piros pont!
11.
11.
Onion
Csak Jim Carrey miatt fogom megnézni.
10.
10.
SLi
A tinédzserek akik a moziban dolgoznak és soha nem hallottak Sonicról majd csodálkozni fognak a sok szakállas 30-40 évesen akik jöttek megnézni a kék egeres mesefilmet.
7.
7.
drat576
Örülök, sokkal jobb lett.
5.
5.
markoci555
nem értettem az egészet mert már nem emlékeztem a régire, amint rámentem a linkre, megcsapott a hülye szeme :D szép munkát végeztek vele
3.
3.
Heyho27
#2: Azért mert a te személyes ízlésed nem tükrözi az egész világét, így attól még hogy téged nem érdekel, más embereket igen.
2.
2.
NECROSMOKE
Én meg nem értem, hogy minek erőltetik ezt afilmet :/
1.
1.
Macifasz
Ez az új kinézet ezerszer jobb, mint az első volt. :-O Sőt. Bár javarészt továbbra is csak Jim Carrey miatt érdekel, de még is voltak olyan pillanatai ennek az új előzetesnek, ami egy simán vállalható filmet ígér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...