HWSW: A Disney+ lehet a közeljövő nagy nyertese

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy friss előrejelzés szerint a Disney ma indult SVOD-platformja, a Disney+ lehet a legnagyobb nyertese a következő öt év streamingháborújának - írja cikkében nagytestvérünk, a HWSW.

Új szereplők és újabb régiók erősödéséről szólhat a következő ötéves időszak az előfizetéses videostreaming-szolgáltatások (SVOD) piacán. A Digital TV Research friss felmérése szerint 2019 és 2025 között az öt legnagyobb streamingplatformhoz 257 millió új előfizető csatlakozhat majd, így a teljes SVOD-ügyfélbázis mérete öt év múlva elérheti az 530 milliót. Az öt legnagyobb piaci szereplő sorrendben a Netflix, az Amazon, a Disney+, az Apple TV és az HBO Max (az HBO új, 2020-ban induló, a jelenlegieknél bővebb kínálatot felvonultató platformja) lesz.

A kutatócég felmérése alapján a következő évek legnagyobb nyertese a streamingháborúban minden bizonnyal a Disney most induló platformja, a Disney+ lesz, aligha véletlenül: a cég számos, a filmtörténelem legerősebb franchise-aiba tartozó mozifilm jogaival rendelkezik, melyet így saját ernyő alá vonva attraktív kínálatot nyújthat előfizetőinek. Ráadásul mindez azt is jelenti, hogy ugyanezek a filmek a rivális platformokon értelemszerűen nem lesznek ott, vagyis a Disney ezzel két legyet üt egy csapásra.

Az Apple TV és az HBO Max nem számolhat ilyen fényes jövővel - további részletek a HWSW-n!

11.
11.
Bis1982
Nagyon meglepne. Én is szívesen nézek Marvelt vagy SWt moziban, egyszer. Mint vasárnap reggel másnaposan spongya bobot. De ennél többet nem érnék a filmek. Netflix - HBO Go bőven elég. Az asszony befizetet még Amazonra is, de eddig el sem indítottam. Már csak a hozzáállásuk miatt sem fizetnék elő. Amiben még fantázia lehet, meglepő módon az Apple gyűjtőfelületes húzása.
10.
10.
suresz
Van HBO GO-m meg Netflixem is! A videójátékaimat is legálisan szoktam beszerezni.
De azok után amit a Disney művelt a Star Wars-szal én inkább lekalózkodom a filmjeiket, mintsemhogy befizessek rájuk!!!
9.
9.
kryszisz
#7: Remélem ez szarkazmus volt:D
8.
8.
SLi
#7: A mixer is egy streaming platform..
7.
7.
user101
Teljesen mindegy, a tv és a stream a múlt, a mixer a jövő. ezek minde éhen fognak halni... :)
6.
6.
SLi
Sajnos rossz hírek a SW fanoknak
https://imgur.com/a/cbgEsZb
4.
4.
ollie92
Nem olyan biztos ez. Azért a rajtra elég szegény a kínálat, csomó rajongó azt várta, hogy az összes MCU film bent lesz, pedig csak néhány jutott be.
Nálunk a lokalizáció lesz a fontos és abba azért a netflix szépen belehúzott.
3.
3.
cyberstaker
Csak azért jöttem be, hogy megbizonyosodjak róla, hogy mind a 2 hozzászólás az elírás miatt keletkezett e. Az enyém a 3. ik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...