Call of Duty: Mobile - játszhatjuk még kontrollerrel

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 12.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Mobile sok más mobilos címhez hasonlóan kontrollertámogatással rajtolt el, a fejlesztők azonban a premiert követően nem sokkal kivették ezt a funkciót a játékból. Most megígérték, hogy hamarosan visszakapjuk.

Ma már minden korábbinál kényelmesebb mobilon játszani, elvégre mindegy, hogy iOS-es vagy androidos eszközt használunk, könnyedén hozzácsaphatjuk az eszközünkhöz az Xbox One vagy a DualShock 4 kontrollerét. A legtöbb játék támogatja is ezeknek a kiegészítőknek a használatát, meglepő módon azonban épp a Call of Duty: Mobile hiányzik közülük.

Pedig az Activision lövöldéje is kontrollertámogatással rajtolt el, csak épp nem sokkal a premiert követően kivették ezt a funkciót a játékból, mert a fejlesztők attól tartottak, hogy felborul a játékegyensúly, ha a kontrolleresek és az érintőképernyőn játszók szembetalálják magukat egymással. (Az más kérdés, hogy nemhivatalos úton így is megoldható volt a kontrolleres játék.)

A srácok persze már akkor sem zárták ki, hogy kissé átalakítva, de a fícsör később visszatérhet, a minap pedig a Redditen megerősítették, hogy erre "hamarosan" valóban sor kerül, jelenleg a végső simításokat végzik. Konkrétumokat nem árultak el most sem, a jelek szerint azonban a perifériaalapú matchmaking jól bevált eszközéhez nyúlnak majd ők is.

A Call of Duty: Mobile egyébként óriási érdeklődést generált, a Sensor Tower becslései szerint az első hónapban több mint 148 millió letöltést és 53,9 millió dollár bevételt hozott össze a játék. Kontextus: ennél jobb letöltési számot csak a Pokémon Go ért el eddig a megjelenését követő első hónapban.

5.
5.
Ooorky
#4: Anno a románok hirhedtek voltak arról, hogy csalnak erepublikban...
4.
4.
frankdelgado
#1: Szóval egy mobiljàtèkrol beszèlünk ès mèg itt vannak olyan nyomorúsàg viràgai, akik meghekkelik ès egèr+bill kombóval nyomjàk? Erre nehèz bàrmit is mondani....
3.
3.
ollie92
#1: Hehe :D

Pubikat elég király elintézni egér+bill kombóval. Ha kikapom a killhouset, elég felfutni az egyik tetőre és RPD-vel elintézni mindenkit. Nem nagy dolog telepíteni, főleg rankedban nagy előny PVP, botokkal zéró kihívás.
2.
2.
pucu9011
#1: Néha néha elgondolkoztam, hogy nem lehetek ennyire szerencsétlen, de így már mindet értek.
1.
1.
Ooorky
Kínai csalók már egér+bill-lel tolják, este játszhatatlan a cucc...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...