Bill Murray is visszatér az új Szellemirtókban

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre izgalmasabban hangzik az új Szellemirtók-projekt, hiszen a jövőre érkező filmben az új arcok bemutatkozása mellett újra láthatjuk az eredeti Szellemirtók-csapatot is. Most már Murray visszatérése is biztos.

2020. július 10-én kerül mozikba az új Ghostbusters, amit Jason Reitman, az eredeti Szellemirtók-filmeket jegyző Ivan Reitman fia rendez. Az ifjabb Reitman közvetlen folytatást készít apja munkáihoz, így zárójelbe teszi a 2016-os borzalmat, és az eredeti színészgárda társaságában adja át a stafétát a következő generációnak.

Mostanra pedig az is hivatalossá vált, hogy a klasszikus Szellemirtók brigádjából mindenki visszatér: Dan Aykroyd - akiről szeptemberben derült ki ugyanez - kotyogta el a The Greg Hill Showban, hogy Sigourney Weaver, Annie Potts és Ernie Hudson mellett Bill Murray is látható lesz a filmben. Az egyedüli kivétel Harold Ramis, ő sajnos 2014-ben elhunyt.

Rajtuk kívül feltűnik még a vásznon Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon és Paul Rudd is. Azt pletykálják egyébként, hogy a készítők a projekt jelenlegi munkacímét véglegesítik, így Ghostbusters: Afterlife-ként kell majd keresnünk a filmet a mozikban.

5.
5.
user101
Alapvetően nem gondolom, hogy ez baj lenne. Persze mindenki szerette az elsőt, mert egy aranyos, butácska kicsit esetlen komédia volt. Nem voltak benne komoly szerepek, történet, vagy színészi munka, de szerethető volt... Kár, hogy mindenáron tönkre akarják tenni ezt a nosztalgikus érzést... :(
1.
1.
SLi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...