HWSW: Befutott a Windows 10 novemberi frissítése

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
Elkezdte eljuttatni a felhasználókhoz a Windows 10 legújabb, 1909-es frissítését a Microsoft. A cég egyúttal a szokásos patchkeddi frissítéscsomagját is kiadta - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A November 2019 Update néven is emlegetett frissítés első körben azokhoz a felhasználókhoz érkezik meg, akik a májusi nagy frissítést telepítették, és a rendszer vonatkozó beállításai között a Frissítések keresése funkciót kiválasztják - a vállalat közleményében kitér rá, hogy előfordulhat, hogy egyeseknél a rendszer nem dobja fel a 1909-es verzió telepítésének lehetőségét, ilyenkor a háttérben jó eséllyel valamilyen kompatibilitási probléma áll, amely miatt a cég még nem élesítette a frissítést az adott konfigurációra. A telepítést, illetve egy újraindítást követően használatba is vehető a novemberi kiadás.

A frissítéssel több újdonság is érkezik a rendszerre, eget rengető változásokra ugyanakkor nem érdemes számítani, a cég a korábbi fiaskók után érthető módon az új kiadással igyekezett a stabilitásra és megbízható működésre fókuszálni. Persze azért akadnak UX-csiszolások is a 1909-ben, egyebek mellett az online tárolt OneDrive-tartalmak is kereshetővé válnak a Fájlkezelő keresőmezőjéből, továbbá a Start menü navigációs sávja az egeret fölötte tartva új információkat is megjelenít, azzal kapcsolatban, hova is vezet az adott kattintás. Emellett már a tálcáról lehetőség nyílik új naptáreseményeket létrehozni, valamint az értesítési központ is kap egy új gombot, amellyel az értesítések időrendi sorrendbe rendezhetők. Mindezeken túl már a zárképernyőről is lehetőség nyílik a harmadik féltől származó virtuális asszisztensekkel való interakcióra.

A HWSW teljes cikkében a patchkedd frissítéseiről is olvashatsz!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...