Márciusban jelenik meg a Bleeding Edge?

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 14.
  • Pletyka
Link másolása
A True Achievements szúrta ki, hogy frissült a Ninja Theory fejlesztette Bleeding Edge Microsoft Store-os adatlapja, így a ma esti X019 előtt kiderült, mikor rajtol el a játék zárt bétája és jelenik meg a végleges változat.

Hazai idő szerint ma este 21 órakor rajtol el az idei X019 rendezvényt felvezető Inside Xbox, aminek a keretein belül rengeteg izgalmas dolgot árul majd el a Microsoft. Szó esik majd a nemrég felvásárolt stúdiók terveiről, fejlesztéseiről, az Xbox Game Pass újdonságairól és a Project xCloudról is.

A játékok kapcsán úgy néz ki, bejelentésre készül a Rare és az Obsidian, illetve biztosan friss hírek érkeznek az Age of Empires IV-ről, az Age of Empires II: Definitive Editionről, a CrossfireX-ről, a Microsoft Flight Simulatorról, a Minecraft Dungeonsről, a Sea of Thievesről, a Star Wars Jedi: Fallen Orderról, a Wasteland 3-ról és a Bleeding Edge-ről is.

A Ninja Theory fejlesztésében készülő Bleeding Edge-ről két fontos részlet azonban idő előtt kiszivárgott, köszönhetően a játék frissített Microsoft Store-oldalának. Az adatlapra ugyanis kikerült, mikor jelenik meg a multiplayer anyag, illetve a zárt bétatesztek időpontjai is idő előtt lebuktak.

Az oldal szerint a két fázisból álló zárt tesztkör első felvonása 2020. február 14-én rajtol el, amit aztán március 13-án követ egy premier előtti utolsó próbalehetőség. A teljes játék végül 2020. március 24-én mutatkozik be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...