X019: Élőszereplős előzetes a Jedi: Fallen Orderhez

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 15.
  • Videó
A tegnap esti Inside Xbox-epizód egy élőszereplős Star Wars Jedi: Fallen Order-előzetessel indult, amely a játék mai premierjét volt hivatott felvezetni. Hangulatos darab, nézzétek meg!

Ha valamit sosem rontott el az EA a Star Wars-játékai kapcsán, azok a nosztalgiázó idősebb generációt és a fiatalokat egyaránt megszólító élőszereplős reklámok voltak. A ma PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order is kapott egy ilyet, csekkoljátok!

3.
Kawada
#2: Kimaradt: PC-n játszom. És kicsit visszautalva az elmúlt napok egyik témájához az oldalon, nagyon úgy fest, hogy a konzolos verziókkal, főleg az alapkonzolok esetében vannak bajok...
2.
Kawada
Eszméletlen a játék. Saccra úgy 6-7 órám lehet úgy benne és minden egyes másodpercét úgy élvezem, mint az elején. Továbbra is újdonságokat nyújt, folyamatosan belebotlok új ellenfelekbe. A harcrendszer remek. Egyszerű, de mégis bőven nyújt kihívást és lehetőség. Szerintem nagyon jó arányban van a játékban jelen és nagyon jó érzékkel van adagolva az akció, a puzzle szerű elem és a platform rész. A bolygók, amiket eddig letudtam, csak pihenőn vannak, alig várom, hogy visszatérjek és a korábban, képességek híján be nem járt területeket is pótoljam. A voice acting csodás (mondjuk az rosszul esik, hogy Forest Whitaker EGYELŐRE elég gyenguska szerintem, számomra kicsit kilóg a teljesítménye).

Én alapvetően régi trilógia párti vagyok. Nekem abszolút hozza ezt a vonalat, egyelőre nincs benne butyutáskodás, de vannak nagyon kellemes poénok, jó dumák. Személy szerint apró hibákkal találkoztam csak. Van egy 2-3 fajta ellenfél, aki hajlamosan bugosan mozogni. És olykor volt problémám az irányítással is, különösen amikor köteleket kell megragadni hosszasabb lecsúszós, falonfutós részek után. És ezek idegesítőek, amikor a hp igen nagy kincs tud lenni. Ugyebár meditációs helyek üzemelnek "bonfire-ként". Ez a mentési pont, ekkor lehet skilleket elosztani, vagy "pihenni", amikor a hp, force meter és stimpackok regenerálódnak, de velük együtt az ellenfelek is a pályán. No és amikor irányításból fakadó halálokat szenved el az ember (ha lezuhansz a mélybe, némi hp veszteség mellett respawnolsz), és emiatt vissza kell térjen egyes szopós részekhez mert az akciószekvencia végére már bizonyos, hogy nem marad elég hp, akkor az elég frusztráló. De ezt nevezhetjük műfaji sajátosságnak is. A játék inkább souls like mint uncharted klón. De azért casual kivitelben. Én "normálon" játszom (2. a 4 nehézségi szintből), és azért tud szivatós lenni a játék. Amikor jön az emberre 2-3 "fénybunkós" rohamosztagos, miközben 1 hátulról lövöldöz és még egy rakétákkal lövöldöz, akkor azért tudnak gondok lenni. És a komolyabb (legalábbis jelen helyzetemben...) közelharci ellenfelekből egyszerre 2-3 amikor jön, az azért tud izzasztó lenni. Nem várják meg udvariasan amíg egyesével legyőzi őket az ember. El tudom képzelni, hogy egy sok SW rajongó, de casual játékost el fog tántorítani, de az én szememben ez inkább "le a kalappal", hogy merték hagyni azt a vonalat, hogy mindenkinek megfeleljenek, és egy elég réteg műfaj jellemzőit nyaldosva készítették el a játékot. Persze lehet a legkönnyebb fokozat ennyivel könnyebb...

Eddig konkrétan 3 olyan pillanatom, jelenetem volt, amikor az államat össze kellett szedjem az ölemből, miközben az asszony fogta a fejét az arcomat látva, ami jobban hasonlított egy benutellázott, vigyorgó óvodás tekintetére, mint egy kétgyerekes apukáéra, és emellett szinte folyamatosan húz be a játék. Érdekel ami történik, érdekelnek a felfedezni való bolygók, a droidunk által szkennelhető infók, az echo morzsák, amiikből megtudhatunk érdekes infókat. Nem merem még 100%-os bizonyossággal kijelenteni, de nálam esélyes év játéka eddig. Kedves EA gyűlölő, SW fanok, akik szkeptikusok vagytok/voltatok: ne legyetek! Vegyétek meg! Mert ez tényleg az a szint, amire szavazni kell pénztárcánkkal.
1.
godach
Pont reggel néztem, marha jó lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...