Terminator: Resistance - harc a jövőnkért!

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 16.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta elérhető a Reef Entertainment gondozásában készült Terminator: Resistance, ami eddig leginkább elavult látványvilága miatt kapott nagyobb hírverést. Reméljük, a teljes játék azért nem okoz nagyon nagy csalódást!

A Terminator: Resistance története az ítélet napja után 30 évvel veszi fel a fonalat. Ez bizony a legsötétebb jövő, amelyben az emberiség napról napra szóló harcot vív a gépekkel a túlélésért.

A játék tegnap óta megvásárolható, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

21.
21.
godach
#20: Gondolom, szórakoztatja őket. Úgy teszel, mintha egy autóversenyt szerető ember vagy egy darts esetleg golfot vagy pókert néző, szurkoló két külön faj lenne, csak mert más az érdeklődési körük.
20.
20.
user101
Minden olyan game ami egy mozifilm "támogatására" születik, legtöbbször tipikusan a "The game" taggal a címében általában 'zs' kategóriás ipari hulladék. Azt gondolom most is erről van szó, ez egy töltelék játék. Arra még nem jöttem rá, hogy ezeknek mi értelme, de biztos megvan az a piaci szegmens, akik ezeket is megveszik, csak nem tudom miért ?! :)
19.
19.
Diabolis83
Tudnék hosszabban is írni, de nem akarom elvenni mások kedvét. Ennél jobban :D
18.
18.
Diabolis83
Na, végigtoltam. Talán három olyan rész volt benne amit élveztem. De a játékidő nagy részében untam magam.
A grafika egy dolog. Attól még jó lehet egy játék. De ez szerintem nem egy jó játék. Komolyan mondom, a Colonial Marines kisebb csalódás volt.
Terminator rajongóként sokkal többet vártam. Esetleg némi intelligenciát a robotoktól. De nem volt. Simán sétáltak bele egymás után libasorban a fejlövésekbe. Eszükbe nem jutott bekeríteni. A hitbox nevetséges. Hiába lövöm csak a lábát, vagy csak a kezét, nagyobb gépek esetén csak az egyik fegyvert, a vége ugyanaz a robbanás.
A pár filmes utalás átjött, nem volt rossz, de annyira meguntam addigra a játékot, hogy már nem tudott felvillanyozni.
Az én pontszámom : 3/10.
15.
15.
#4: Egyenlőre= egyenlő részekre

Amire te (nem) gondolsz, az az egyelőre.
14.
14.
#1: Na tessék, már csak az maradt ki, hogy úgy mozognak a gagyi ellenfelek, mint a robotok.
13.
13.
kryszisz
#12: Mondjuk a borzalom Rambo-t nem volt nehéz überelni:D Ha az első 2 film hangulatát hozza az amúgy elég nagy plusz, de ami gameplay-t láttam belőle az azért nem túl bíztató. Bár tény, hogy egy régi vágású FPS ma már úgy kell, mint egy falat kenyér:)
12.
12.
manderel
Hát srácok, engem beszippantott.
Való igaz, hogy nem egy grafikai csoda, sőt, évekkel le van maradva. Cserébe gond nélkül fut egy több éves, 960m-el szerelt laptopon, high beállításokon. Ahhoz képest meg már egész korrekt.

Még nem tettem bele túl sok időt, de eddig a játékmenet is a több évvel ezelőtti FPS-ekét hozza. Ami (számomra) abszolút nem baj, hiányzott már egy ilyen a sok nyílt világú játék között. Könnyen lehet hogy jó ideje ez lesz az első FPS amit végigjátszok.
A grafikai hiányosságokért (engem) abszolút kárpótol az atmoszféra. Nagyon jól megteremtették az ítélet napja utáni hangulatot, a pálya design is a helyén van. A hangualata, a zenékkel együtt, valamiért az első 2 filmre emlékeztet, nem a későbbiekre, ami hatalmas piros pont.
Meg kell jegyezni, hogy nagyon sokat hozzá tesz a játék élvezetéhez, ez a fent említett Terminátor hangulat. Aki nincs ezért oda, akit ez nem fog meg, annak nem biztos hogy enélkül is meg fog állni a lábán a játék.

Ahhoz képest hogy a Teyon előző játéka egy gagyi railshooter volt, ez igen komoly előrelépés. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő játékuk, szemmel láthatóan fejlődőképes a csapat.
11.
11.
#10: Megéri, lehet olvasni olyan nem ajánlott értékelést, ami hosszasan fejtegeti az atmoszférát, az RPG rendszereket, grafikát, hosszútávú játékélményt, döntés következmény rendszert és a végére nem ajánlottat ad a játékra úgy, hogy 50 perc az összes játékidő neki benne és 30 percnél írta az értékelést.
10.
10.
#8: Steam-en nagyon pozitív az értékelése, ott is lehet olvasni róla.
9.
9.
Heldengeist
#6: Már jó 10 éve olyan szinten vagyunk, hogy még a korszerűtlen játék sem ronda. Ha tényleg komoly bajok vannak a játékkal, érdemes lett volna azzal kezdeni, nem pedig órákkal később reakcióként odalökni, hogy más baj is van vele.
8.
8.
Duken
Aki játszik vele, írja már le milyen.
7.
7.
Jól van én meg T buzi vagyok én még véleményt sem néztem. Nem azt mondom, hogy még ma megveszem, de hamarosan tuti elkezdem és meglátom.
4.
4.
Ati1975
Igazából csak digitálisan lehet megvenni egyenlőre csak ps4-re és xox-re.
Én 2 konzolboltba is előrendeltem de se hol se kapták meg talán majd jövő hét hétfő vagy kedden lesz.
3.
3.
manderel
#2: Éppen ezért fogom mindenképp kipróbálni én is. A gyenge technikai megvalósítás ellenére is szórakoztatónak tűnik.
2.
2.
godach
Érdekes módon akik tolják, a hibái ellenére is dicsérik.
Ennyi elég is egy jó játékhoz. Szórakoztató legyen
1.
1.
cSzLaszlo
nevetséges geok ,gyenge texturák , szar shaderek ..amit eddig láttam. Ez nem a jővőbe játszódik hanem a múltba :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...