Terminator: Resistance PC, PS4, XBOXONE

Játék készült a Terminator alapján.

Sztorikiegészítőt kap a Terminator: Resistance

Hiába sikerült felejthetőre a Terminator: Resistance, a Teyon nem hagyja veszni a legendás filmuniverzumban játszódó first-person shooterét. Decemberben Annihilation Line néven kap új sztorikiegészítőt a játék.

Megérkezett az AMD FidelityFX Super Resolution

Az ígéreteknek megfelelően a minap élesedett az AMD válasza az NVIDIA DLSS technológiájára, és már hét játékban is letesztelhető a FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április utolsó hetét sem lepik el a játékmegjelenések, de minden platformon találunk nagyobb címeket, amikre érdemes várni. Befut például a New Pokémon Snap, a Returnal és az xboxos Second Extinction is.

Terminator: Resistance - késik a next-gen update

Sajnos nem tudja tartani a Reef Entertainment és a Teyon a korábban beharangozott márciusi debütálást a Terminator: Resistance Enhanced kiadása esetében, így egy hónapot csúszik a premier.

Next-gen frissítést kap a Terminator: Resistance

Nem lett a Terminator-játékok ragyogó ékköve a Resistance, ennek ellenére mégsem hagyják magára a készítők a 2019-ben megjelent FPS-t. Hamarosan egy ingyenes next-gen update érkezik a lövöldéhez.

Terminator: Resistance teszt

1998 nyarán az emberiség védelmére létrehozott Skynet öntudatra ébredésével megkezdődött az emberek és a gépek közti háború. A harc legsötétebb pillanatát azonban a gépek helyett a Terminator: Resistance fejlesztői hozták össze.

Brit toplista: élre tört a Pokémon

Eddig tartott a Call of Duty: Modern Warfare uralkodása. A múlt héten több új megjelenés is volt, így az Activision shootere ezúttal érem nélkül maradt. A dobogóra két Pokémon-játék és az új Star Wars-kaland állhatott fel.

Terminator: Resistance - harc a jövőnkért!

Tegnap óta elérhető a Reef Entertainment gondozásában készült Terminator: Resistance, ami eddig leginkább elavult látványvilága miatt kapott nagyobb hírverést. Reméljük, a teljes játék azért nem okoz nagyon nagy csalódást!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.

Így kezdődik a Terminator: Resistance

Két új kedvcsinálót tett közzé a Reef Entertainment, így tehát már most eldönthetjük, hogy érdemes-e befizetni a november közepén érkező Terminator-játékra. A spoilerekre immúnisak lecsekkolhatják a történet első 10 percét is.