Elképesztően néz ki a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 16.
  • Videó
Nagy visszatérőnek ígérkezik a Microsoft Flight Simulator, és tudják ezt Redmondban is, így tényleg mindent megtesznek azért, hogy a lehető leghitelesebb repülési élményben legyen részünk.

Már biztos, hogy amikor jövőre a kifutópályára megy a Microsoft Flight Simulator, akkor az Airbus, a Boeing, a CubCrafters, a Daher Socata, a Diamond, az Icon, a Robin és a Textron repülőgépei szerepelni fognak a játékban. És olyan csodálatos helyszínekre is ellátogathatunk, mint Barcelona, Velence, Koppenhága vagy éppen Southampton:

10.
10.
adamsfamily
#8: Nekem ez újdonság.Nem játszottam egyikkel se,de azért ezt így 4k-ban összehozni nem semmi.
Amúgy ennek a játéknak mi a lényege?Csak szabadon repkedni amerre akarunk?
9.
9.
dareal
#8: az azure ai folyamatosan dolgozik az egész bolygón, szóval idővel akár Karakószörcsög is full 3d pompájában lesz látható.
Bp jelenleg is igen baráti, egy 3rd party sem közelíti meg ezt a minőséget (mondom ezt scenery fejlesztőként)
végre valahára már nem a scenery készítés lesz az elsődleges, hanem valóban a repülés.
HungaryVFR is már talán 3 éve készül és még naaaaagyon messze vagyunk a kitűzött céltól, hiába vagyunk a topban :)
8.
8.
GAMEROD
#5: Eddig is berepülhető volt az egész bolygó már az FS2000 óta. A házatokat ennyi erővel a google earth-el is megkeresheted, ugyanarra a sémára épül, és ugyanazok a városok vannak benne kidolgozva, kisebb városok falvak pedig csak passzírozva lesznek ebben is, egykét generált hasonló de kamu épülettel.
7.
7.
Őrnagy
#5: Miért, nem tudod, hol van? Kérdezd meg a postást :)
Bocs
6.
6.
Aborg
Azt varom mikor lesz ez a technologia az autos jatekok alatt.
5.
5.
medson
Az egy dolog hogy gyönyörű, de nekem az még nagyobb szám hogy az egész bolygó be repulhető lesz, első dolgom lesz megkeresni a házunkat :D
4.
4.
Őrnagy
Jól emlékszem, hogy sima kontroller is jó lesz hozzá?
Nagyon várom. Csak félek, hogy hányingerem lesz tőle. Sajnos, hajlamos vagyok az ilyesmire.
3.
3.
GAMEROD
Remélem nem lesz túl arcade. Az FSX megunhatatlan a mai napig, persze modokkal. Külön tetszik az a mod ami valós menetrend szerinti forgalmat rak a repülőterekre és a levegőbe, valós légitársaságokkal.
2.
2.
#1: Szerintem is és játszani is akarok vele. De nem úgy, hogy 10 monitor, pilóta jogsi, fizikai gázkar joy, hanem szépen xbox gamepad-el. És be akarok menni egy kis géppel valami nagy városba a házak közé, meg folyókon lévő hidak alatt átrepülni. Bele is dobják gamepass-be, és nem hiszem, hogy ezzel a játékkal nem lehet legalább egy kicsit is kikapcsolódni és elszórakozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...