Csúszik a Torchlight Frontiers

  • Írta: szlav
  • 2019. november 17.
  • Csúszás
Link másolása
Nem igazán hallatott magáról mostanában a Torchlight Frontiers. Nem véletlen, hiszen az Echtra Games kissé le van maradva a várva-várt ARPG fejlesztésével, így az eredetileg 2019-re tervezett premierrel sem érdemes már számolnunk.

Az első két számozott epizód után teljesen új frontot hódít meg a Torchlight-széria. A Frontiers marad az izometrikus nézetű akció-RPG-s alapoknál, az állandó, ámbár dinamikusan generált világát azonban közösen járhatják majd a hősök. A hagyományos üzleti modellnek is búcsút inthetünk, hiszen a játék valamiféle free-to-play megoldással érkezik majd.

Mindez jól hangzik, de érdemes észben tartanunk, hogy az Echtra Games eredetileg 2019-es megjelenéssel számolt, az év végi ünnepek pedig lassan már a nyakunkon vannak. A stúdió feje, Max Schaefer (aki egyébként az eredeti Diablóért felelős Blizzard North egyik alapítótagja volt) az idei ExileCon színpadán hivatalosan is megerősítette, hogy buzgón dolgoznak a jelenleg alfastádiumban lévő játékon, de a premier csak valamikor jövőre várható. "A végső szó az, hogy a játék majd akkor jelenik meg, ha már teljesen kész lesz" - mondta Schaefer, ezzel az attitűddel pedig mi sem tudunk vitába szállni.

 A Torchlight Frontiers tehát várhatóan 2020-ban érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...