Torchlight III PC, PS4, XBOXONE

A közkedvelt ARPG-sorozat folytatása.
Típus:

Torchlight III - érkezik a sztori harmadik harmada

A Torchlight III early accesse máris kiegészül. Az induláskor csak két sztoriszakaszt kaptunk meg, ez azonban hamarosan kibővül, és elérhetünk a történet végére. Meg persze számtalan új ellenség és felszerelés is vár minket.

Már játszható a Torchlight harmadik része

Ahogy azt már tudjátok, a fejlesztők újragondolták a Torchlight Frontiers koncepcióját, és inkább úgy döntöttek, a sorozat számozott folytatásaként dobják piacra az új munkájukat. Az Early Access-változat már most elérhető.

Torchlight III - új videót és képeket kaptunk

A friss képek mellett egy vadiúj videó is érkezett a készülőben lévő ARPG-ből. A főszerepben ezúttal az erődünk lesz, amit a játék során a saját ízlésünkhöz igazíthatunk.

Torchlight III - beköszön a mesterlövész

Miután végre egyenes vágányra került az eredetileg Torchlight Frontiers néven készült Torchlight III, a Perfect World nekiállt az előzetesek gyártásának is. Ma a játék első kasztját, a Sharpshootert láthatjuk akció közben.

Torchlight III-ként folytatja a Torchlight Frontiers

A Perfect World Entertainment és a játékot fejlesztő Echtra Games bejelentette, hogy átnevezik és átalakítják a Torchlight Frontierst: a játék Torchlight III-ként folytatja, és a free-to-play üzleti modellt is ejti.

Csúszik a Torchlight Frontiers

Nem igazán hallatott magáról mostanában a Torchlight Frontiers. Nem véletlen, hiszen az Echtra Games kissé le van maradva a várva-várt ARPG fejlesztésével, így az eredetileg 2019-re tervezett premierrel sem érdemes már számolnunk.

GC 2018: Gameplay traileren a Torchlight Frontiers

Végre valódi gameplay jelenetek során is megleshetjük az újraélesztett Torchlight-széria következő üdvöskéjét. Az alig egyperces videóból pedig csak úgy árad a könnyed, humorral teli hangulat.

Jövőre érkezik a Torchlight Frontiers

Nem állt jól a Torchlight-sorozat szénája a Runic Games bezárása óta, most azonban úgy tűnik, hogy a Perfect World mégis felélesztené a közkedvelt ARPG-t. Itt a Torchlight Frontiers első előzetese!