Úgy tűnik, sínen van a Black Adam-film

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A jelek szerint sínen van a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam-film, erről maga a színész posztolt az Instagramon. Végre van premierdátumunk, és egy concept artot is láthatunk a karakter sziklásított kiadásáról.

Régen hallottunk már a Black Adam-filmről, pedig a készítők egyáltalán nem mondtak le róla. Erről maga Dwayne Johnson a címszereplő karaktert alakító színész posztolt az Instagramon, aki az adaptációhoz készült concept art bemutatása mellett még a premierdátumot is megerősítette: ha minden jól megy, 2021. december 22-től válthatunk rá jegyet a mozikban.

Az eredeti tervek szerint Black Adam a Zachary Levi-féle Shazam! főgonosza lett volna, ebből azonban nem lett semmi. Tavaly óta tudjuk, hogy a készítők önálló filmet szánnak Johnson karakterének, talán azért, hogy végül egy harmadik moziban tényleg egymásnak eshessenek. Black Adamről egyébként annyit érdemes tudni dióhéjban, Shazam neki is átadta a szupererejét, csak éppen Billy Batsonnal ellentétben ő rosszra használta a képességeit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...