Alig három napot bírt az új Denuvo

  • Írta: szlav
  • 2019. november 19.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, hogy nem okozott különösebb akadályt a crackereknek a Denuvo védelmi rendszerének legfrissebb változata. A Star Wars Jedi: Fallen Ordert így alig három nap alatt sikerült feltörniük.

Hiába próbálkozott az EA és a Respawn a Denuvo legfrissebb verziójával, a crackerek mégis sikeresen feltörték a Star Wars Jedi: Fallen Order PC-s változatát, mégpedig alig három nappal a megjelenést követően. A játék dobozos változata ettől függetlenül is az év egyik legerősebb nyitányának örülhet (legalábbis a briteknél biztosan), de a korai törés egész biztosan nem szépít majd az eladások összképén.

A Denuvo törésvédelmi technológiája hírhedten szeszélyes tud lenni, és számos játék esetében érzékelhető behatással van azok teljesítményére, így a játékosok számottevő csoportja kimondottan kerüli az ezt alkalmazó címeket. Mivel a rendszer máris csődöt mondott, innentől már csak a kiadón, illetve a fejlesztőcsapaton áll, hogy egy jövőbeli frissítés során eltávolítják-e azt a játékból.

Ettől teljesen függetlenül a mai napon máris érkezik egy frissítés a játék PC-s változatához, amely néhány technikai hibajavítást eszközöl majd és várhatóan segít a hosszú töltőképernyőkön is - itt találjátok a patch note-okat. Ennek megfelelően egy hasonló frissítésre számíthatnak a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok is.

58.
58.
0Hagyma0
#54: Annyi mindent írhatnék :D
De ezt már többször átbeszéltük, és itt is kifejtettem az álláspontom :)
Maradjunk annyiba, hogy a személyeskedést nem veszem fel.
További szép napot és így talán kicsit nyugodtabban mint legutoljára beszéltünk alkalmam van elmondani hogy a legjobbakat kívánok neked.
57.
57.
DarkLord
#56: Úgy repül vele az idő, hogy észre sem fogod venni, hogy nem ettél és nem fog hiányozni az a kaja :D Ha elérek egy checkpoint-ot, mindig az van bennem kicsit abbahagyom és egyszerűen előretekintek és látom, hogy, megint valami jó helyszín csalogat és megyek tovább :D Sajnos egyszer vége lesz.
56.
56.
godach
#55: És ez a hozzászólás volt, ami miatt eldöntöttem, hogy a jövő heti kajapénzemből inkább megveszem a játékot :D
55.
55.
DarkLord
Nálam nagyon ritka az a játék, amit nem rakok le másfél óra után (ez már nálam a jó játék kategória, amit ennyi ideig nem rakok le, szeretek játszani, de nem vagyok függő és ennél többet nem szoktam egyhuzamba játszani) viszont ezt majdnem 4 óra után szakítottam meg először hát akkor mondhatjuk, hogy el van találva, mert engem nehéz ennyi időre egy játéknak a képernyő elé ragasztani. Szóval ez telitalálat nálam! Nagyon ott van a szeren.
54.
54.
godach
#43: Szerintem teljesen máshogy definiáljuk az álszenteskedés dolgot, de ez már a hálátlannál is kiderült.
Részemről max havi 2 filmet töltök le nCore-ról és akkor sem a spórolásvágy miatt. HBOGo előfizetés mellett, moziklub, netflix is van. Ami ezeken fennvan, azért fizetek holott az ötödét nem használom fel. Sőt, van hogy hozzá sem szagolok de az előfizetést megújítom, csak mert nem akarok kimaradni a sorból.
Játékoknál egyenesen nem érzem jól magam, amikor nagy ritkán erre vetemedek de akkor is csak olyat, ami máshogy digitálisan nem fellelhető vagy megvan dobozosan de optikai meghajtó hiányában, letöltöm.
A fő lényeg az, hogy ezt a magam szórakoztatására csinálom úgy hogy rengeteg másért fizetek, legyen az az operációs rendszerem vagy olyan program amit naponta használok és nem a tört verziót töltöm le, hanem tisztességesen kifizetem az árát. Mert.... használom.
Persze nézhetnék második monitort 100 ezerért, megadva a minőséget és közben egy alreggel tölthetném ezerrel a játékokat amivel aztán eladom magam, de nem teszem mert a pofámról a bőr is lesülne...
50.
50.
ssemtexx
#36: Nemtudok régi game-ket játszani melyeknek elavult a grafikája, muszáj hogy megfogjon és nincs kedvem többször végigvinni őket úgy hogy előre tudom mi lesz.
49.
49.
Macifasz
24 óránál vagyok jelenleg, és még csak most megyek a Dathomir-ra. Igaz, az elmúlt cirka 3-3 és fél órát azzal töltöttem, hogy 100-ra "kipucoljam" a Bogano, Zeffo, Kashyyyk bolygókat. :-D De megérte, mert olyan jól mutat a térképen a pipa az Explored szócska mellett. :-D És akkor még itt ez a Dathomir, ahol ugyan jártam már a játék legelején, de akkor még lófasz képességem nem volt, és nem is igazán nézelődtem, mivel célirányosan jöttem ide egy bizonyos dologért. :-) Szóval örvendetes, hogy nem egy ilyen 8-9 óra alatt kipörgethető valami lett, persze tuti kilehet ennyi idő alatt is játszani, ha valaki csak a sztorira megy rá. Én mindenesetre továbbra se unom és imádom minden percét.
47.
47.
crytek
#46: HBO GO van mert telefon előfizetéshez adták. Hívogatnak is hogy nem akarom-e lemondani mert már nem jár hozzá :)

De mivel amiket nézek kb 30 tv csatornán megy nem fogok 30 szolgáltatónak fizetni szóval ja film sorozat only warez.
46.
46.
0Hagyma0
#45: Mondom, mindenki úgy intézi ahogy akarja, de azért az HBO Go alkalmazás pár ezer forint havonta, ugyanúgy a Netflix is... Szóval meg lehetne oldani ha valaki akarja, és telefonon is lehet nézni.
Én mindig cserélgetem az előfizetést, és most nagyon kíváncsi leszek a Disney féle megoldásra is.
Bátran ajánlom mindenkinek a Netflixet...Igaz a szinkron még elég kevés filmen van, de felirat szinte mindegyikhez megtalálható.
Kb 1,5 éve keztdük használni a családdal, és azóta már filmeket sem nagyon töltök le.
Szerintem rohadtúl megéri
45.
45.
crytek
#43: Én ezért szoktam kiemelni mindig ,hogy JÁTÉKOT már nem warezolok ,filmeket , sorozatokat igen. 12 órázom , élőbe sose tudnám nézni a sorozatokat mert kimaradna rengeteg rész + mióta van gépem nem néztem tv csatornát, érdekli a halált a sok buzeráns reklám..
44.
44.
0Hagyma0
#43: Off:
Lehetne valami szerkesztés gomb azoknak akik olyan bimbók mint én :D
43.
43.
0Hagyma0
Én egy ideje nem torrentezem játékokat. Ez inkább annak köszönhető, hogy utálok Windowst telepíteni azért mert benyalok valami szemetet...ha valaki torrentezni akar, csinálja, semmi jogom nincs beleszolni mi a pálya.
Mondjuk durva, hogy mennyire álszent emberek vannak itt. Biztos vagyok benne, hogy amíg itt harcolnak azért, hogy multimilliárd dolláros cégeknek legyen még 5 forintja Pistike diákhiteléből, addig a filmeket úgy szedik le ncore boltból, mintha muszály lenne. Pedig pont ugyanarról van szó abban az esetben is...
38.
38.
godach
#37: Mert sok mindent letorrentezel így nincs elég időd belemerülni egy játékba. :P
36.
36.
prodigy1990
#29: Ez emberfüggő.
Én a Mass Effect trilógiát már 7-szer játszottam végig és 1-2 végigjátszásnál még mindig tudott újat mutatni.
A Resident Evil játékokat szintén végigjátszottam már legalább 3-szor.
Egy csomó singleplayer játékot ideírhatnék, hogy hányszor játszottam végig és még valószínűleg fogok is még többször.
Ha jó a játék, az ember képes többször is végigjátszani úgy, hogy egyáltalán nem válik unalmassá.
31.
31.
crytek
#29: Érdekes. Nálam a 10+ éves maradandó alkotások rendre előkerülnek új végigjátszásra.... szóval ami jó az 5 év múlva is jó lesz és játszik vele az ember
Csak szimplán nem kutyaszart kell letenni az asztalra ami a kutyás se köti le és csodák csodájára venni fogják...
28.
28.
adamsfamily
#23: A Mass Effect 2 óta nem foglalkozom az előzetesekkel és a gameplay videókkal.Amikor beharangozták simán azt mondtam rá,hogy egy forintot nem ér.Letöltöttem 360-ra,kipróbáltam aztán megvettem pc-re és 13-szor kipörgettem.A dragon age: origins-nél ugyanez volt a helyzet.
Általában én 1,5 évet szoktam várni a játékokkal és akkor veszem meg.20-30 ezreket azért sajnálok,főleg úgy hogy ott a game pass meg egy rakás játék amit megvettem és nem értem a végükre.
24.
24.
delphijos
#18: "a game rohadt jól néz ki, tetszenek a közel harcok, grafika, játékmenet"

Igaz, ez a pár apróság még nem ok a vételre....

Melóban is így kéne. Bejárhatsz dolgozni ( valamivel el kell tölteni az időt ) de ingyen, fizut csak a főnök kedvencei kapnak..... de nem baj, ugye...
23.
23.
Rókalesőcipő
#16: Nagyon hülye példa. Én pl egy kedvcsináló stream első 15 perce után már el tudom dönteni hogy kell-e vagy nem. Nem ugrok 1ből minden AAA cuccra, egy jó ideje már alaposan megválogatom. Egy csomó széthájpolt AAA játék meg sincs. Outer Worlds lila sziklás citromsárga növényzetes világától hánytam, a Cipelj Cuccokat a Hátadon Utána Nézzed a 20 perces Cutscene-t Szimulátor 2019 stream-jén egy órán belül már félig aludtam és kinyomtam. Ez az új Sztárvárzos játék se érdekel valahogy. Filmeket megnézem, de játékba valahogy nem érdekel. Az egyetlen sw játék amit szerettem az Ep1 Racer volt. Tény hogy brutálisan megemelkedtek az árak. Meg kell válogatni. Elverhetném az egész havi fizumat a sok 60eurós szutyokra de nem. Csak azt veszem ami tényleg megfog. Egy kezemen meg tudom számolni hogy egy évbe hány AAA játékot veszek. Tudom hogy vannak sokan akik "őőő nekem megvan a összes AAA játék is" Én tudok egy hatékony feltörés elleni módot. Egy kilencedik dimenzióból érkező tarkólövés a kedves krekkernek. A gémerkedés hobbi, és sajnos nem olcsó. Ez olyan mintha úgy akarnál mondjuk veterán autózni, hogy ingyen legyen az autó meg az alkatrészek. Aki kalózkodik annak valszeg apuci nagy duzzogva megveszi a drága gémer gépet vagy konzolt, de játékra már nem ad pénzt, max szülinap, karácsony. A többiek meg saját jövedelemből kigazdálkodják ami igazán érdekli őket.
21.
21.
godach
#18: Én sem vagyok odáig a hamburgerért, de valszeg ha megkívánom akkor bemehetek a mekibe és lophatok vagy 4 darabot. Ki fogom fizetni, majd ha az lesz a kedvenc kajám, de addig kell valami rágcsálni való :)
20.
20.
cSzLaszlo
19.
19.
#18: Ha tetszik egy játék és játszani is akarsz vele, az már magában egy kikezdhetetlen ok a vásárlásra. De tőlem amúgy azt csinálsz, amit akarsz.
18.
18.
ssemtexx
Én nem vagyok SW fan viszont a game rohadt jól néz ki, tetszenek a közel harcok, grafika, játékmenet viszont ez még nem ok a vételre. Ok a vételre akkor lenne ha nagy SW fan lennék, szeretném a filmeket stb, viszont nem vagyok oda értük, de már kell esténként 1 game amit tudok játszani, szval valszeg én is letöltöm a feltört verziót.
17.
17.
mdr88
#11: A Denuvo elvileg ettől kellene, hogy erős védelem legyen... mármint hogy elvileg gyakran frissítenie kellene magát, hogy ne lehessen feltörni. Az meg hogy valami mindig kérjen online kapcsolatot szintén nem feltörhetetlen... annak idején talán a GTA IV volt az, amit ilyen módon szerettek volna megvédeni, valamint az egyik Assassin's Creed is - már nem tudom pontosan melyik - kérte a kötelező online csatlakozást... és hát mint tudjuk... mindkettőt fel tudták törni, szóval ez sem lenne akadály.
A helyzet sajnos az, hogy aki akarja az ad érte pénzt, a többiek meg úgyse fognak kb. soha.
16.
16.
adamsfamily
#11: Szerintem ennek a kalózkodásnak azért van pozitív hozadéka is.Rengeteg olyan ember van,aki szereti kipróbálni a játékokat,mielőtt megveszi és a demo verziók manapság eléggé ritkaság számba mennek.
13.
13.
Juha
#11: És akkor a single-player húzza le magát a wc-n? Akkor pl. nem játszhatnánk a Witcherekkel sem.
Nem, legyen tisztességes próbalehetőség, de ne úgy, hogy kifizetem a teljes árat, aztán igazi pénzt sem kapok vissza. Ez játéktól függően legyen 30 perc vagy 5 óra.
Mai napig torrentezem, mert szeretem a régi filmeket/sorozatokat, és sorozat-dvd-ért nem fogok 4k+t kiadni 4-5 részért, ezt max. a fanok veszik.
Játékot is torrenteztem már az utóbbi hónapokban, az egyik a Jade Empire volt, a másik a Haegemonia. Mindkettő megvan eredetiben, itt ül a fiókban, de csak a tört verzió működőképes Win10-en.

Nagyon Off: valaki Mo.-n nézett már úgy pornót, hogy fizetett is érte?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...