Alig három napot bírt az új Denuvo

  • Írta: szlav
  • 2019. november 19.
  • Hír
Úgy tűnik, hogy nem okozott különösebb akadályt a crackereknek a Denuvo védelmi rendszerének legfrissebb változata. A Star Wars Jedi: Fallen Ordert így alig három nap alatt sikerült feltörniük.

Hiába próbálkozott az EA és a Respawn a Denuvo legfrissebb verziójával, a crackerek mégis sikeresen feltörték a Star Wars Jedi: Fallen Order PC-s változatát, mégpedig alig három nappal a megjelenést követően. A játék dobozos változata ettől függetlenül is az év egyik legerősebb nyitányának örülhet (legalábbis a briteknél biztosan), de a korai törés egész biztosan nem szépít majd az eladások összképén.

A Denuvo törésvédelmi technológiája hírhedten szeszélyes tud lenni, és számos játék esetében érzékelhető behatással van azok teljesítményére, így a játékosok számottevő csoportja kimondottan kerüli az ezt alkalmazó címeket. Mivel a rendszer máris csődöt mondott, innentől már csak a kiadón, illetve a fejlesztőcsapaton áll, hogy egy jövőbeli frissítés során eltávolítják-e azt a játékból.

Ettől teljesen függetlenül a mai napon máris érkezik egy frissítés a játék PC-s változatához, amely néhány technikai hibajavítást eszközöl majd és várhatóan segít a hosszú töltőképernyőkön is - itt találjátok a patch note-okat. Ennek megfelelően egy hasonló frissítésre számíthatnak a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok is.

58.
0Hagyma0
#54: Annyi mindent írhatnék :D
De ezt már többször átbeszéltük, és itt is kifejtettem az álláspontom :)
Maradjunk annyiba, hogy a személyeskedést nem veszem fel.
További szép napot és így talán kicsit nyugodtabban mint legutoljára beszéltünk alkalmam van elmondani hogy a legjobbakat kívánok neked.
57.
DarkLord
#56: Úgy repül vele az idő, hogy észre sem fogod venni, hogy nem ettél és nem fog hiányozni az a kaja :D Ha elérek egy checkpoint-ot, mindig az van bennem kicsit abbahagyom és egyszerűen előretekintek és látom, hogy, megint valami jó helyszín csalogat és megyek tovább :D Sajnos egyszer vége lesz.
56.
godach
#55: És ez a hozzászólás volt, ami miatt eldöntöttem, hogy a jövő heti kajapénzemből inkább megveszem a játékot :D
55.
DarkLord
Nálam nagyon ritka az a játék, amit nem rakok le másfél óra után (ez már nálam a jó játék kategória, amit ennyi ideig nem rakok le, szeretek játszani, de nem vagyok függő és ennél többet nem szoktam egyhuzamba játszani) viszont ezt majdnem 4 óra után szakítottam meg először hát akkor mondhatjuk, hogy el van találva, mert engem nehéz ennyi időre egy játéknak a képernyő elé ragasztani. Szóval ez telitalálat nálam! Nagyon ott van a szeren.
54.
godach
#43: Szerintem teljesen máshogy definiáljuk az álszenteskedés dolgot, de ez már a hálátlannál is kiderült.
Részemről max havi 2 filmet töltök le nCore-ról és akkor sem a spórolásvágy miatt. HBOGo előfizetés mellett, moziklub, netflix is van. Ami ezeken fennvan, azért fizetek holott az ötödét nem használom fel. Sőt, van hogy hozzá sem szagolok de az előfizetést megújítom, csak mert nem akarok kimaradni a sorból.
Játékoknál egyenesen nem érzem jól magam, amikor nagy ritkán erre vetemedek de akkor is csak olyat, ami máshogy digitálisan nem fellelhető vagy megvan dobozosan de optikai meghajtó hiányában, letöltöm.
A fő lényeg az, hogy ezt a magam szórakoztatására csinálom úgy hogy rengeteg másért fizetek, legyen az az operációs rendszerem vagy olyan program amit naponta használok és nem a tört verziót töltöm le, hanem tisztességesen kifizetem az árát. Mert.... használom.
Persze nézhetnék második monitort 100 ezerért, megadva a minőséget és közben egy alreggel tölthetném ezerrel a játékokat amivel aztán eladom magam, de nem teszem mert a pofámról a bőr is lesülne...
53.
Ganzer
#48: Elvileg csak a Netflix profilodban be kell állítani a magyar nyelvet, utána telón kijelentkezés az appból, aztán vissza.
52.
Nyarlako
#50: Milyen érzés homoszexualisnak lenni?
51.
0Hagyma0
#48: Szerintem működnek.. Az összes feliratot ki lehet választani, egyébként pedig van ingyen 30nap, ki tudod próbálni.
50.
ssemtexx
#36: Nemtudok régi game-ket játszani melyeknek elavult a grafikája, muszáj hogy megfogjon és nincs kedvem többször végigvinni őket úgy hogy előre tudom mi lesz.
49.
Macifasz
24 óránál vagyok jelenleg, és még csak most megyek a Dathomir-ra. Igaz, az elmúlt cirka 3-3 és fél órát azzal töltöttem, hogy 100-ra "kipucoljam" a Bogano, Zeffo, Kashyyyk bolygókat. :-D De megérte, mert olyan jól mutat a térképen a pipa az Explored szócska mellett. :-D És akkor még itt ez a Dathomir, ahol ugyan jártam már a játék legelején, de akkor még lófasz képességem nem volt, és nem is igazán nézelődtem, mivel célirányosan jöttem ide egy bizonyos dologért. :-) Szóval örvendetes, hogy nem egy ilyen 8-9 óra alatt kipörgethető valami lett, persze tuti kilehet ennyi idő alatt is játszani, ha valaki csak a sztorira megy rá. Én mindenesetre továbbra se unom és imádom minden percét.
48.
Kawada
#46: Erről jut eszmbe... Azt tudja-e valaki, hogy van-e lehetőség arra (VPN nélkül), hogy én mondjuk Romániában magyar netflixre "szerződjek"? Vagy a feliratok működnek-e globálisan? Mert nekem pl. ez a legnagyobb gátja annak, hogy előfizessek. Pesti vagyok, rohadtul nem akarok uruk hai-ul netflixet nézni. Se angolul (vagy legalább felirat legyen magyar, mert kb. esténként lenne talán kicsi időm filmet nézni, akkor pedig már eléggé le van fáradva az agyam és jól esik a magyar felirat).
47.
crytek
#46: HBO GO van mert telefon előfizetéshez adták. Hívogatnak is hogy nem akarom-e lemondani mert már nem jár hozzá :)

De mivel amiket nézek kb 30 tv csatornán megy nem fogok 30 szolgáltatónak fizetni szóval ja film sorozat only warez.
46.
0Hagyma0
#45: Mondom, mindenki úgy intézi ahogy akarja, de azért az HBO Go alkalmazás pár ezer forint havonta, ugyanúgy a Netflix is... Szóval meg lehetne oldani ha valaki akarja, és telefonon is lehet nézni.
Én mindig cserélgetem az előfizetést, és most nagyon kíváncsi leszek a Disney féle megoldásra is.
Bátran ajánlom mindenkinek a Netflixet...Igaz a szinkron még elég kevés filmen van, de felirat szinte mindegyikhez megtalálható.
Kb 1,5 éve keztdük használni a családdal, és azóta már filmeket sem nagyon töltök le.
Szerintem rohadtúl megéri
45.
crytek
#43: Én ezért szoktam kiemelni mindig ,hogy JÁTÉKOT már nem warezolok ,filmeket , sorozatokat igen. 12 órázom , élőbe sose tudnám nézni a sorozatokat mert kimaradna rengeteg rész + mióta van gépem nem néztem tv csatornát, érdekli a halált a sok buzeráns reklám..
44.
0Hagyma0
#43: Off:
Lehetne valami szerkesztés gomb azoknak akik olyan bimbók mint én :D
43.
0Hagyma0
Én egy ideje nem torrentezem játékokat. Ez inkább annak köszönhető, hogy utálok Windowst telepíteni azért mert benyalok valami szemetet...ha valaki torrentezni akar, csinálja, semmi jogom nincs beleszolni mi a pálya.
Mondjuk durva, hogy mennyire álszent emberek vannak itt. Biztos vagyok benne, hogy amíg itt harcolnak azért, hogy multimilliárd dolláros cégeknek legyen még 5 forintja Pistike diákhiteléből, addig a filmeket úgy szedik le ncore boltból, mintha muszály lenne. Pedig pont ugyanarról van szó abban az esetben is...
41.
Kawada
#40: ... Játszik vele 30 percet ami a tutorial (ahol az irányítást muratja be a játék), majd elutazik az első bolygóra, ahol az első szörny megöli mert hülye hozzá, aztán idejön kommentelni, hogy Tomb Raider klón...
40.
Nyarlako
#38: Úgy valahogy, aki megveszi saját pénzén jobban belemerul és nem dobja azonnal mert nem világmegváltó.
Na meg előtte megnézi mit is vesz. Warezmatyinak meg semmit sem jelent, leszed valami mást.
39.
Kawada
#37: Tomb Raider... Istenem...
38.
godach
#37: Mert sok mindent letorrentezel így nincs elég időd belemerülni egy játékba. :P
36.
prodigy1990
#29: Ez emberfüggő.
Én a Mass Effect trilógiát már 7-szer játszottam végig és 1-2 végigjátszásnál még mindig tudott újat mutatni.
A Resident Evil játékokat szintén végigjátszottam már legalább 3-szor.
Egy csomó singleplayer játékot ideírhatnék, hogy hányszor játszottam végig és még valószínűleg fogok is még többször.
Ha jó a játék, az ember képes többször is végigjátszani úgy, hogy egyáltalán nem válik unalmassá.
31.
crytek
#29: Érdekes. Nálam a 10+ éves maradandó alkotások rendre előkerülnek új végigjátszásra.... szóval ami jó az 5 év múlva is jó lesz és játszik vele az ember
Csak szimplán nem kutyaszart kell letenni az asztalra ami a kutyás se köti le és csodák csodájára venni fogják...
30.
Nyarlako
#29: Tudod vannak single játékok amik több vegigjatszast is megérnek.
28.
adamsfamily
#23: A Mass Effect 2 óta nem foglalkozom az előzetesekkel és a gameplay videókkal.Amikor beharangozták simán azt mondtam rá,hogy egy forintot nem ér.Letöltöttem 360-ra,kipróbáltam aztán megvettem pc-re és 13-szor kipörgettem.A dragon age: origins-nél ugyanez volt a helyzet.
Általában én 1,5 évet szoktam várni a játékokkal és akkor veszem meg.20-30 ezreket azért sajnálok,főleg úgy hogy ott a game pass meg egy rakás játék amit megvettem és nem értem a végükre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...