Szabad az út a Gyűrűk Ura-sorozat 2. évadja előtt

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem hogy konkrét premierdátumot, de még csak egy teasert, vagy egy concept art képet sem kaptunk még az Amazon gondozásában készülő sorozatról, de máris lehet tudni, hogy az első évad után nem lesz vége a kalandnak.

A Deadline értesülései szerint az Amazon hivatalosan is zöld lámpát adott a Gyűrűk Ura-sorozat második évadjának az elkészítésére. A sorozatról egyelőre nem sokat tudni; annyi már biztos, hogy Peter Jackson legendás trilógiáihoz hasonlón ismét Új-Zéland lesz a forgatási helyszín, illetve a döbbenetes költségvetés miatt a remek írókból és producerekből sem lesz hiány.

A színészek pontos kiléte is többnyire még rejtély. A sorozat főgonoszáról múlt hónapban érkeztek meg az első infók, melyek szerint a Trónok harca Benjen Starkját alakító Joseph Mawle fogja játszani a szerepet. Mellette még felmerült Will Poulter és Markella Kavenagh neve is a szereplők között.

A húszrészesre tervezett első évad története egyébként a korábban közzétett, Númenor szigetét ábrázoló térkép alapján várhatóan a Másodkorban fog játszódni, mielőtt még elnyelték volna a Belegaer tenger hullámai Gondor alapítóinak őshazáját.

1.
1.
Tyű micsoda marketing. Tuti bomba biztos receptet használnak a gyártók, a sikerhez vezető út szilárdan kikövezett. Csak aztán nehogy beleálljon a földbe valamiféle exkluzivitás és ezáltal külön havidíjas előfizetéshez kötött malőr során. De mondjuk amúgy is, mi a fene sülhetne el rosszul egy Gyűrűk Ura sorozattal?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...