Kulisszák mögött a Shenmue III

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 20.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta megvásárolható a 18 év után visszatérő Shenmue-sorozat harmadik felvonása. A játék kiadásáért felelős Deep Silver egy mini dokumentumfilmmel ünnepelte meg a premiert.

A Shenmue III múlt héten bemutatott utolsó előzetese utánra is tartogatott még egy meglepetést a Deep Silver, így a tegnapi premier alkalmából kaptunk egy közel hétperces kulisszák mögötti videót, ami amolyan mini dokumentumfilmként egyrészt elidőzik egy kicsit a nosztalgikus pillanatokon, miközben arra is választ ad, hogy a készítők hogyan alkották meg úgy a harmadik rész világát, hogy a modern igények mellett ne vesszen el a klasszikus első két rész hangulata sem.

A Shenmue III PC-re és PlayStation 4-re jelent meg.

4.
4.
crytek
#3: Nem véletlenül elfeledett ez se fog kasszát robbantani.Bár azt is sajnálom ,hogy epic pénzt adott ezeknek nem kellett volna.
3.
3.
FlexSteel
#2: Ekkora. A maga idejében ez a játék több volt mint jó. Ezért fura ez a dolog. Én is azt látom amit te is írtál, hogy kábé mindenki leszarja.
2.
2.
crytek
#1: Ekkora? LOL az a pár elvetemült fan akit érdekel játszik magában .. de amugy ja kutyát sem érdekel már ez a game.
1.
1.
FlexSteel
Valami nem kerek számomra ezzel a játékkal kapcsolatban. Annak idején imádtuk az első két részt, a szaksajtóval együtt. Az egekbe volt magasztalva, hozzáteszem teljesen jogosan. A történet és az akkoriban páratlannak számító játékmechanika is az élmezőnybe repítette a címet. Szabályosan gyászhangulatban voltunk amikor megtudtuk, hogy temetik a Dreamcast-et és mellé fektetik a Shenmue szériát is. Most, ennyi idő után végre folytatódik a történet, megjelent a harmadik rész. Rákerestem a játék fizikai változatára és alig forgalmazza valaki, szemben mondjuk a COD-dal, amit gyakorlatilag már a CBA-ban is meg lehet lassan venni. Kerestem magyar teszteket. Semmi. Sehol senki nem ír róla. Tudok a Steam-es balhéról, de ettől függetlenül van valakinek ötlete, hogy egy ekkora cím miért van ennyire telibe szarva? Valami történhetett ami elkerülte a figyelmemet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...