A Counter-Strike-ba is megérkeztek a hősök

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Counter-Strike: Global Offensive is halad a korral, a legújabb Operation keretei között már nevesített, háttértörténettel felvértezett karaktereket is feloldhatunk, hogy velük folytassuk a harcot.

Egy év kihagyást követően kapott Operationt a Counter-Strike: Global Offensive, az Operation Shattered Web pedig egy jelentős újítást is hozott magával: a Counter-Strike világában is megjelentek a nevesített, háttértörténettel ellátott karakterek.

A Counter-Strike világában ugyanis különböző terrorista- és terrorelhárító-szervezetek tökéletesen random katonái vívták a háborújukat eddig, a játékosok nem választhattak skint a karakterüknek, és bár a legtöbb multis lövöldében ma már számtalan testreszabási lehetőséget kapunk, valószínűleg nem lövünk mellé, ha azt írjuk, nem is igazán hiányzott ez az opció a rajongóknak.

Akárhogy is legyen, az új eseménnyel már ezt is bevezetik a CS-be, az Operation Shattered Web keretei között a sorozat történetében először különböző karaktereket oldhatunk fel, ha teljesítjük a kapcsolódó küldetéseket és bezsebeljük az értük járó csillagokat. A játék hivatalos oldala szerint 22 ilyen hőst kapunk első körben, ezek pedig különböző ritkaságúak: a négy legritkább ügynök már spéci beszólásokkal és animációkkal örvendeztet meg minket a meccsek végén. A hősök a játékmenetet nem befolyásolják.

Az Operation Shattered Web egyébként 15 dollárt kóstál, és természetesen új pályákat és egyéb kiegészítőket is magával hoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...