Steam - elrajtolt a Remote Play Together

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
Volt már olyan, hogy a kedvenc játékoddal akartál co-opozni a barátaiddal, de lehetetlen volt összeszervezni a bandát a helyi multihoz egy szobába? Nos, ez a probléma mára a múlté, hiszen megjelent a Remote Play Together!

A Steam egyik leghasznosabbnak ígérkező funkciója élesedett az elmúlt órákban, melynek segítségével képesek leszünk akár három barátunkkal együtt a helyi multiplayer játékokat az interneten keresztül, távolról is együtt játszani.

A lehetőség kihasználásához ráadásul a barátainknak nincs is másra szüksége, mint egy Steammel felszerelt gépre, vagy a Steam Link alkalmazásra, valamint egy iOS-t vagy Androidot futtató eszközre, és máris csatlakozhatnak az általunk indított játékhoz. A legjobb dolog az egészben, hogy úgy is együtt tudunk játszani a szóban forgó alkotásokkal, ha csak mi vásároltuk meg azokat.

A rajt örömére pedig egy Remote Play Together akciót is elindítottak a Steam illetékesei, melyben a funkciót támogató izgalmasabb címeket - például a Spelunkyt - akár 85 százalékos kedvezménnyel tudjuk beszerezni.

2.
2.
petymeg2033
Aha, tehát a kommentemre semmi válasz, de az említett mondat ki lett egészítve. Elegáns...
1.
1.
petymeg2033
"A lehetőség kihasználásához ráadásul barátainknak nincs is másra szüksége, mint a Steam Link alkalmazásra és egy iOS-t vagy Androidot futtató eszközre, és máris csatlakozhatnak az általunk indított játékhoz."

Erről hol van szó?! Elég nagy lábonlövés és logikátlan lenne, ha csak mobilról lehetne használni, és korábban is mindenhol arról volt szó, hogy PC-PC kapcsolat lesz. Ez utóbbit erősítette meg az announcement trailer is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...