World of Warships: Legends - érkezik a crossplay

  • Írta: szlav
  • 2019. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
November 25-én jókora frissítésre számíthatnak a World of Warships konzolos változatának rajongói. Az új pályák és játékmódok mellett megnyílik a közös játék opciója a PS4-es és Xbox One-os kapitányok között.

Jókora online repertoárt alakított ki az utóbbi évek során a Wargaming csapata, így némileg különösen hathat, hogy épp a World of Warships: Legends bővül elsőként crossplay-funkciókkal. A november 25-re datált update márpedig érkezik, magával hoz egy komplett rangsorolt rendszert, néhány új harcmezőt, számos hibajavítást és újítást a felhasználói felületen, na meg persze a közös matchmaking opcióját az Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosok között.

Érdemes megemlíteni, hogy a crossplay támogatása egyelőre kizárólag a játék Legends, vagyis a konzolokra szabott változatában lép érvénybe, így a PC-s és mobilos játékosok kimaradnak a közös mókából. A rendszer az életbe lépése napján tartogat néhány megkötést, így az eltérő platformok játékosai csak a beépített matchmaking során találkozhatnak egymással, előre felállított crossplayes csoportokat egyelőre nem készíthetünk, valamint a játék beépített voice chatje sem működik majd a konzolok között.

Ezek persze csak az első lépések, így a játék a későbbiekben még kiegészülhet a hiányzó vagy gyerekcipőben járó funkciókkal. Úgy tűnik, hogy afféle nyílt próbakör ez a Wargaming számára, ami izgalmas jövőt vetít a World of Tanks, a World of Warplanes vagy a Pagan Online rajongói elé is, hiszen a jövőben mind ők, mind pedig a fejlesztők jól járnának a crossplay-jel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...