Ingyenes hosszú hétvégét tart a Vermintide 2

  • Írta: szlav
  • 2019. november 21.
  • Akció
Link másolása
Ennél jobb alkalmat nemigen találtok arra, hogy elmerüljetek a Warhammer: Vermintide 2-ben. A kooperatív FPS az összes kiegészítőjével együtt ingyen kipróbálható PC-n, a vásárlókra pedig egy jókora leárazás is vár.

Ha eddig még nem tettétek, akkor érdemes kipróbálnotok a Warhammer: Vermintide 2-t, amit sokan csak a fantasy köntösbe bújtatott Left 4 Deadként emlegetnek annak ellenére is, hogy az a látszatnál sokkal több érdekességet rejteget. A Fatshark csapata ugyanis ma este 7-től november 24-ig ingyenesen elérhetővé teszi a játék steames változatát. Ráadásul nem csupán az alapprogramot kapjuk: kipróbálhatjuk az összes DLC-t, beleértve az idén augusztusban megjelent Winds of Magicet is.

Az is jól jár majd, akit sikeresen elcsábít a Warhammer világa a következő pár nap során, az akció alatt ugyanis 75 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg a játékot Steamen. Habár egyelőre nem érkeztek ehhez hasonló hírek a konzolos verzióval kapcsolatban, a Vermintide 2-t megtaláljátok Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

1.
1.
shooter1234
Érdemes tenni vele egy próbát, egész jó játék, közel 300 órát raktam eddig bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...