Ingyenes hosszú hétvégét tart a Vermintide 2

  • Írta: szlav
  • 2019. november 21.
  • Akció
Ennél jobb alkalmat nemigen találtok arra, hogy elmerüljetek a Warhammer: Vermintide 2-ben. A kooperatív FPS az összes kiegészítőjével együtt ingyen kipróbálható PC-n, a vásárlókra pedig egy jókora leárazás is vár.

Ha eddig még nem tettétek, akkor érdemes kipróbálnotok a Warhammer: Vermintide 2-t, amit sokan csak a fantasy köntösbe bújtatott Left 4 Deadként emlegetnek annak ellenére is, hogy az a látszatnál sokkal több érdekességet rejteget. A Fatshark csapata ugyanis ma este 7-től november 24-ig ingyenesen elérhetővé teszi a játék steames változatát. Ráadásul nem csupán az alapprogramot kapjuk: kipróbálhatjuk az összes DLC-t, beleértve az idén augusztusban megjelent Winds of Magicet is.

Az is jól jár majd, akit sikeresen elcsábít a Warhammer világa a következő pár nap során, az akció alatt ugyanis 75 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg a játékot Steamen. Habár egyelőre nem érkeztek ehhez hasonló hírek a konzolos verzióval kapcsolatban, a Vermintide 2-t megtaláljátok Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

2.
Nyarlako
#1: 40kból de jó lenne valami hasonló, mondjuk egy skitarii csapattal mint játékosok.
1.
shooter1234
Érdemes tenni vele egy próbát, egész jó játék, közel 300 órát raktam eddig bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...