Resident Evil 3: Nemesis - jövőre jöhet a remake?

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 22.
  • Pletyka
Link másolása
Az év elején mutatkozott be a Resident Evil 2 fantasztikusra sikerült teljes feldolgozása, amit egy év csúszással követhet az egy ideje amúgy már pletykált Resident Evil 3: Nemesis újrázása.

A Resident Evil 3: Nemesis még 1999-ben jelent meg és legalább annyira közkedvelt felvonása a sorozatnak, mint az év elején teljesen megújult külsővel és belsővel visszatért Resident Evil 2. Nem csoda, hogy a második rész jól sikerült remake-je után a rajongók már azon rugóztak, mikor kaphatják meg a harmadik epizód renovált kiadását.

A legújabb pletykák szerint sokat nem kell várniuk rá. A mindig megbízható pletykákat szállító Spawn Wave ugyanis legfrissebb videójában épp arról beszél, hogy a Capcom valószínűleg már jövőre piacra dobja - 2020 szeptemberében ünnepli 21. születésnapját a játék - a remake-et, amit így minden bizonnyal a december elején rendezett The Game Awardson jelentenek majd be. A hírt az Eurogamer is megerősítette.

A Capcomnak egyébként minden oka megvan rá, hogy felújítsa a sorozat harmadik epizódját, a Resident Evil 2-remake ugyanis több mint ötmillió példányban fogyott eddig.

5.
5.
Az engine és játékmenet alapjai megvoltak a 2 miatt, szerintem lehetséges, hogy egy év alatt meg bírják alkotni. Ami kicsit zavar, hogy a Remake2-ben kicsit megváltozott Mr. X szerepe, kb a 3-ban a Nemesis szerepére. Sőt, nem is kicsit, hanem teljesen. Most mihez kezdenek Nemesissel? Ismétlés lesz ez a játékelem? Mondjuk körülbelül 100% az esélye annak, hogy meg fogom látni. De hacsak nem csinálnak olyan motort, ahol rombolhatók az épületek, akkor nem tudom hogyan fognak "emelni" Nemesis-en.
4.
4.
azureknight0715
Várós lesz az egyszer biztos, de remélem csinálnak majd a code veronica X-ből is egy remaket.
3.
3.
Papus
STARS!!!:D Fú,de kikészített gyerekként ez a játék!Mindig ott loholt ez a sz@rrágó a nyakunkban:DVárós!
2.
2.
grieves13
#1: szoval vegyek ki azt amitol a regi RE jatekok igazan jok voltak... Nem hiszem, hogy ez jo otlet lenne... :/
1.
1.
Anti4730
A resi 2 remake teknikai oldala brutalisan Jo lett, es nemcsak a grafika, hanem peldaul a vall mogotti tps nezetet nagyon profin eltaltak, nekem konkretan ez a jatek utan minden tps kicsit benanak tunik amikor celzok es olyan benacska a kamerallas, nemreg probaltam az uncharted lost legacy, es resi ketto utan az is benanak hatott:)) amit Viszont ki kene vegyenek a harombol vagy legalabbis kicsit atalakitani, az az hogy minden helyisegbe tobbszor vissza kell futkosni allandoan, Meg az ilyen balfasz kulcskeresesek az ajtokhoz, mikor ott van nalad egy shotgun Meg egy csomo minden nehogy Mar egy kulccsal kelljen kinyitani egy sima ajtot. Elhiszem hogy majdnem 20 eve ez fasza volt, de mostmar azert remake ide vagy oda, szerintem fura.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...