The Elder Scrolls: Blades - csúszik a Switch-premier

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 27.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem idén költözik Nintendo Switchre a mobilokon már egy ideje játszható The Elder Scrolls: Blades. A Bethesda jelentése szerint 2020 elejére tolták át a tervezett megjelenést.

A Bethesda folyamatosan dolgozik a free-to-play The Elder Scrolls: Blades finomhangolásán és bővítésén, ez pedig komoly erőforrásokat igényel a csapattól, így az eredetileg idei évre tervezett Nintendo Switch-kiadás megjelenését kénytelenek elhalasztani.

A december elejére időzített frissítés részleteit részletező blogbejegyzésben elhintett infókból az is kiderült, hogy nincs szó hatalmas csúszásról, mert a tervek szerint 2020 elejére lett áttolva a premier, ami után a mobilos és switches játékosok egymással is vívhatnak majd a PvP-módban.

5.
5.
user101
#1: Ne aggódj, vannak még páran... Nálam is mindketten lecsúsztak a 'zs' kategóriás ingyenélő kategóriába... Ettől függetlenül ezt kiadhatnák PC-re, lootbox, crate, minden szarság nélkül, nyomott áron... Szeretem a dungeon crawlereket. Az picit ( nem sokat, de egy kicsit ) talán javítana a renoméjukon... :)
4.
4.
Ooorky
#3: Még durvább P2W...
3.
3.
#1: Megjelenésekor olvasgattam róla, jót egyáltalán nem.Nem tudom most mi a helyzet vele.
2.
2.
ilor14
1.
1.
PapaYeti
Lehet ám, hogy velem van a baj, de nekem a Bethesda a Blizzardhoz hasonlóan nagyon sokat vesztett az értékén. Az Elder Scrollt viszont szerettem erről a játékáról nem sokat hallottam érdemes rá oda figyelni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...