Képeken a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 27.
  • Képek
Link másolása
Érkezett egy nagy adag screenshot a Final Fantasy VII felújított változatáról, miközben a projekt direktora azt is megerősítette: már belevágtak a remake második részének fejlesztésébe is.

Nagy adag screenshot érkezett a Final Fantasy VII Remake-ből, a képek ráadásul számos szemszögből megmutatják nekünk a felújított változatot. A játék 2020. március 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, érdemes azonban megjegyezni, hogy ez csak a klasszikus történet egy szeletét fogja tartalmazni.


A Final Fantasy VII Remake ugyanis több részre felbontva érkezik majd, az első epizódban a midgari eseményeket élhetjük át újra, csak éppen tartalmasabb és grandiózusabb formában. A fejlesztők a legutóbbi blogposztjukban ismét megnyugtatták a rajongókat, hogy a feldarabolás ellenére mindegyik rész felér majd egy teljes játékkal, erről árulkodik az is, hogy már Midgarban is új bossok várnak ránk, hogy kerekebb és teljesebb legyen a történet.

Úgy tűnik ráadásul, hogy a Square nem szeretné a végtelenségig húzni a sorozatot, Tetsuya Nomura direktor szerint már bele is vágtak a folytatás munkálataiba.

2.
2.
Csoki80
#1: Előbb még Junon, Costa del Sol, North Corel, Gold Saucer, Cosmo canyon és csak utánna Nibelheim. Ha nem sűrítik össze nem fogsz játszani Vincenttel a II. felvonásban ;-)
1.
1.
azureknight0715
Helyes! Már nagyon várom. 2. Részét szintugy Vincent miatt. Kív vagyok hogy mennyire baszó a remakeben :d
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...