Final Fantasy VII Remake PS4, PS5

A Final Fantasy-széria egyik legkiválóbb része napjainkhoz méltó grafikával és játékmenettel.

Final Fantasy VII Rebirth - nem hozhatjuk át a korábbi mentésünket

Elsőre hatalmas kihagyott ziccernek hangzik, a Final Fantasy VII remake-trilógia fejlesztői azonban nem véletlenül hagyják ki ezt a már-már magától értetődő opciót.

Egyelőre nem jön Xboxra a Final Fantasy 7 Remake

Az Xbox brazíl X-fiókja tévesen kiposztolt egy képet, ami alapján felröppent a hír, hogy érkezik Xboxra a Square Enix játéka, azonban ez nincs így, a Microsoft törölte is a posztot.

Távozik a Square Enix vezérigazgatója

A részvényesek döntése még függőben van, de ha megszavazzák, júniustól Takashi Kiryu fogja váltani a vezetői székben az NFT-rajongó Yosuke Matsudát. Ugyanakkor nem biztos, hogy a cég elengedi az NFT-ket.

Megvannak a Steam Awards győztesek

Az eredményben mondhatni, hogy nincs sok meglepetés, azonban nehéz vitatkozni a győztes játékokkal.

Nagy bejelentésre készül a Final Fantasy producere

Izgalmas év elé néznek a Final Fantasy-játékok rajongói, a széria producere, Yoshinori Kitase pedig már alig várja, hogy leleplezhesse a következő nagy dobását.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.

Kiszivárogtak a PS Plus Extra és Premium júliusi játékai

A ResetEra fórumon bukkant fel egy lista, amely állítólag azon játékokat tartalmazza, melyek júliusban bekerülnek a PS Plus Extra- és a PS Plus Premium-előfizetések játékkönyvtárába.

Crisis Core, Ever Crisis és más finomságok a Final Fantasy VII streamjéről

Nem volt túl hosszú a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját ünneplő adás, a Square Enix azonban egyetlen pillanatot sem vesztegetett el. Lássuk a bejelentéseket!

Bemutatkozott a Final Fantasy VII Remake folytatása

Hosszas várakozást követően végre bemutatkozott a Final Fantasy VII Remake második nagy felvonása, a Final Fantasy VII Rebirth. Már azt is tudjuk, hogy mikor folytathatjuk Cloud legendás kalandját.