Íme, a PlayStation Plus decemberi játékai

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 27.
  • Akció
Link másolása
Habár a Sony még nem jelentette be formálisan a PlayStation Plus decemberi játékait, a cég lengyel részlege véletlenül idő előtt élesítette az újdonságokat beharangozó aloldalt.

Először Nibel számolt be róla, hogy a Sony lengyel részlege idő előtt élesítette a PlayStation Plus decemberi játékait beharangozó hírt. Ebből derült ki, hogy a következő hónapban a Titanfall 2-t és a Monster Energy Supercross - The Video Game-et kapják meg a szolgáltatás előfizetői.

A korábbi menetrend alapján a kínálat december 3-án cserélődik, ami azt jelenti, hogy addig van időtök lekapni a Nioh-t és az Outlast 2-t. A Sony egyébként várhatóan 17 óra körül rukkol elő a hivatalos bejelentéssel a témában, ha ez megtörténik, frissítjük a hírt.

Update! Hivatalos a dolog.

8.
8.
Ooorky
Ps Now elég gyenge lett:
Pubg 90 napig
F1 2019, Wolfenstein Old blood 1 évig elérhető...
7.
7.
Őrnagy
#6: Ja, fasza kis szórakoztató game.
6.
6.
DarkLord
Haver mindig ajánlgatta ezt a Titanfall 2 cuccot, hogy így jó úgy jó Titánokat kell fejlesztgetni stb. valahogy sosem fogott meg a szövegével annyira , hogy megvegyem. De most kipróbálom legalább a single-ről hallottam sok jót a multi meg nagyon nem érdekel (persze tolok vele párat majd).

A motoros játék meg amúgy nem rossz cucc épp arra jó, hogy 1-2 pályát lenyomj vele hetente. Bár én is annak idején helyhiány miatt töröltem, tehát ha kell a hely a gépen, akkor ez kb. az a szintű játék, hogy ettől kell először megszabadulni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...