Bemutatkoztak a PlayStation Plus játékai is

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 30.
  • Akció
Link másolása
A Sony sem váratta meg a rajongóit, nem sokkal a Microsoft után ők is bejelentették, hogy milyen játékokat adnak novemberben az előfizetéses szolgáltatásuk mellé. Bárhonnan is nézzük, izzasztó hónapunk lesz!

Erősre sikerült a PlayStation Plus novemberi kínálata, bár az is igaz, hogy nem éppen a habkönnyű játékélményt kereső játékosok fogják majd megtalálni a számításukat vele.

A hónap egyik játéka ugyanis a kőkemény soulslike, a Nioh lesz, amit mindenképp érdemes pótolni, ha kimaradt volna, annál is inkább, mert közelít a második rész megjelenése. Emellett az Outlast 2-re is megéri odafigyelni, kihagyhatatlan darab a horrorrajongóknak.

A játékok november 5. és december 3. között tölthetők majd le ingyen a PlayStation Plus-előfizetők számára - addig ellenőrizzétek, hogy az októberi felhozatalt biztosan hozzácsaptátok-e a könyvtáratokhoz!

12.
12.
Ooorky
#10: Nekem kettő db játékom van PS-re (Dirt Rally 2.0 és Outer Worlds), összes többi PS Plus + Now, úgyhogy itt is el lehet játszani.
11.
11.
delphijos
#10: Nekem is ez van, szerintem is verhetetlen. csak uncsi mindig olvasni a plus és a Gold játékoknál is mindig ugyanazt. Vagy szar a választék, vagy “pont ez? Már megvan” , vagy “ezt már úgyis mindenki megvette”.... Ja, a “rohadtul nem éri meg előfizetni” kommenteket ki ne hagyjam....
10.
10.
godach
#9: Most megint megkapom majd, hogy xbot vagyok de pont ezért vagyok folyamatos GOLD előfizető. Zsákbamacska, de mindig olyan játékokat ad, amit amúgy nem vennék meg vagy nincs a prioritás élén. Piti pénzért. Most meg hogy összekötötték és van a gamepassal együtt ultimate csomag, hát simán...
7.
7.
NECROSMOKE
Én még a Nioh demót sem tudtam végig vinni. A teljes játéknak neki sem merek kezdeni :D
5.
5.
DarkLord
Mostanában, azért okos húzásokat csinálnak, jött a Last of Us nemsokára itt a 2. rész, itt a Nioh jön a 2. rész, ezzel betudnak húzni pár új vásárlót is, akik mondjuk nem vették meg az előző részt stb. Nekem meg van a Nioh és arról csak pozitívokat lehet írni, nekem nagyon bejött az Outlast nekem nem adta , ha minden igaz még végig se toltam, mert nem tetszett, majd lehet így megpróbálom egy téli estén újra (vagy nem :D). Nem lehet, azért panasz mostanában, mert jó címeket osztanak. December tuti szr lesz, mert általában, mindig az, mert akkor úgyis mindenki vesz összevissza mindent ne már a kölcsönjáték is jó legyen, szóval meglepődnék, ha decemberben valami jót adnának :)
1.
1.
Yanez
Az egyik legjobb kínálat mióta létezik a psplus.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...