Átcsúszik jövőre a The Stanley Parable új kiadása

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 28.
  • Csúszás
Link másolása
A tavalyi év végén mutatkozott be a The Stanley Parable új, Ultra Deluxe címet viselő kiadása, amely PC mellett konzolokon is elérhetővé válik. A probléma csak az, hogy erre az eredeti tervekkel ellentétben idén már nem kerül sor.

A The Stanley Parable: Ultra Deluxe a tavalyi The Game Awards során mutatkozott be, és bár akkor 2019-es megjelenést ígértek a fejlesztők, a minap az alábbi videó társaságában közzétettek egy közleményt, amelyben bejelentik, a premierre csak jövőre, valószínűleg még a nyár előtt kerülhet sor.

"Amikor a The Stanley Parable megjelent, sokan kérték tőlünk, hogy legyen még több tartalom és befejezés a játékban. Mi azt mondtuk, hogy nincs szüksége több tartalomra, teljesen jó így is, és hogy tökéletes számú befejezéssel rendelkezik. Milyen egy hitvány hazugság volt!" - kezdik a srácok a bejelentést.

"Tudtuk. Tudtuk, hogy hazudtunk, de nem érdekelt minket. Éveken át cipeltük magunkkal ezt a szégyent, amely minden egyes nap minden egyes pillanatában nyomasztott minket. De elég volt. Ideje helyretenni a dolgokat, megszabadulni a szégyentől! Engedjétek meg, hogy átadjuk nektek, cipeljétek helyettünk most ti. Elegünk van belőle."

"A hazugoktól, akik elhozták nektek a díjnyertes indie játékot, a The Stanley Parable-t, érkezik a The Stanley Parable: Ultra Deluxe, egy kiegészítő az eredeti játékhoz még több tartalommal, befejezéssel, és a két jóbarát, Stanley és A Narrátor újabb hóbortos kalandjaival. Megjelenik PC-re és konzolokra 2019-ben 2020-ban."

2.
2.
user101
Inkább 3x az 'új' Crackdown, mint ez... :)
1.
1.
medson
Szuper, imádom ezt a game et
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...