Újabb Ubisoft-fejlesztők igazoltak a Stadiához

  • Írta: szlav
  • 2019. november 29.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a frissen alakult Stadia Games and Entertainment szívesen szemezget az Assassin's Creed-széria fejlesztői közül. Jade Raymond után három fontos pozícióban álló exubisoftos szerződött le a Google stúdiójánál.

Három vezető pozíciójú játékfejlesztővel bővült a Google belsős fejlesztőstúdiója, a Stadia Games and Entertainment, melynek élén az Assassin's Creed egyik első számú megálmodója, Jade Raymond áll. Érdemes megemlíteni a Raymondot, hiszen a VideoGamesChronicle értesülései szerint most a hölgy egykori kollégái csatlakoztak a Stadia csapatához.

Francous Pelland, Methieu Leduc és Sébastien Puel triója komoly feladatokat látnak majd el a frissen alakult fejlesztőcsapat berkein belül. Puel, aki az Assassin's Creed II és a Unity közötti időszakban a franchise vezető producereként dolgozott, most általános vezérigazgatóként csatlakozik a Stadia csapatához. Pelland, a Syndicate és az Odyssey rendezője a Stadia first-party címeinek produkciós vezetője lesz, Leduc pedig művészeti vezetőként csatlakozik a csapathoz - ő ezt a szerepet töltötte be korábban az első Assassin's Creed és a Watch Dogs fejlesztése során is.

4.
4.
DracoShark
OOO de kár Jade Raymond-ért meg néhány emberért aki asszisztált egy egy AC-hez. //sarcasm
Fogadásokat kellene kötni mikor dől be teljesen a Stadia. Bár lehet a negatív latency-vel én már a Cyber2044-et is végigtoltam és ott van videóban a szerverükön.
1.
1.
strike19
Újabb ex Ubisoft-fejlesztők kerültek az utcára.

Úgy tűnik, hogy a frissen alakult Stadia Games and Entertainment lehúzza a rólót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...