Saját belsős játékfejlesztő-stúdiót nyit a Google

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 25.
  • Hír
Novemberben rajtol el a Google felhőalapú játékszolgáltatása. Ugyan nyitócímekből nincs hiány, platform-exkluzív címekben nem bővelkedik a Stadia, ezért a Google úgy döntött, saját stúdiót alapít.

A Stadia Games & Entertainment vezetője, Jade Raymond egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a Google úgy döntött, Montrealban olyan játékstúdiót alapít, ahol a platformra készítenek majd játékokat. A bejelentésből valódi konkrétumok nem derültek ki, de úgy tűnik, hogy a belsős stúdió indulása azért még kicsit odébb van - igaz, a lépés így is kicsit megkésett, hiszen a Stadia november 19-én rajtol el.

Raymond a bejelentésben elmondta, hogy az a céljuk, hogy a legkedveltebb zsánerekre építve készítsenek exkluzív Stadia-tartalmakat. Mint mondta, nem hisznek az "elég jóban", szerinte ennél sokkal többet képviselnek majd a stúdió játékai. Szeretnének ambiciózus, könnyen hozzáférhető, magával ragadó alkotásokat készíteni.

A Google Stadia novemberi rajtjának részleteit itt olvashatjátok.

Ezek is érdekelhetnek

26.
delphijos
Itt a tuti video ha valakinek elege van a box-ból, és ps4-et szeretne. MINDÍG MŰKÖDIK !

https://www.youtube.com/watch?v=wffPwC8E7l4
25.
Ultimate
#23: Na te biztos nem. :D
24.
godach
#22: Nekem is lassan a Blasphemous és Nioh miatt :O
23.
Nyarlako
#22: A francba lebuktam, én is egy Duken alt vagyok.
22.
Ultimate
#20: Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek ha kiderülne (sajnos sosem fog 100%-osan) hogy a Sony Defense Force 4-5 feje egy és ugyan az az ember lenne....Nagyon elkél egy pszichológus ez esetben...
21.
godach
#20: Ehhez nem kell Culombo-nak lenni, főleg hogy a múltkor saját maga mondta el.
20.
Ultimate
#19: Akkor nem csak nekem és még pár embernek tűnt fel hogy ugyan azok a körök mennek néhány titokzatos usernél akik véletlenül ugyan abba a tárgyba szerelmesek mint Kamgecam...:)
A stílus ugyan az, a mentegetőzés meg a bizonygatás ugyan az. Ha rossz fát tesz a tűzre (értsd túltolja a személyeskedést vagy a vitagerjesztést) és rászól egy modi akkor indul a jópofizás, a "csak vicceltem", és a mindenkire jófejként reagálás, viccelődés a modival és a vitapartnerekkel. "Egy sör mellett"...
Az angol kifejezések használata a magyar mondatok között nyomatékosítva ezzel is mekkora eszünk van hisz tudunk több nyelven...:)
Az exek állandó előtérbe hozása és mellé vita esetén "én leszek az első aki MS gépet vesz és dícsérni fogja őket ha" kommentek aminek a valóságalapja mindig kiderül hogy nulla pláne mikor emberünk mindig megmagyarázza az elismert MS exeknél miért is szar és miért kamu a sok pontszám (lásd Gears 5 setében SJW propaganda). Mindig mindig ugyan azok a körök, péháról szerencsére kiutálták így marad a gamekapocs és az egyéb Disqus-al kommentelhető oldalak.
És persze a felsőbbrendű intelligencia fitogtatása mindazokkal szemben akik leszarják a Sony-t avagy a Sony exeket, vagy éppen jogosan érvelnek a hülyeségei ellen,és már nincs mit mondani csak szimplán nagyjábó, azt hogy "nem vagy vitapartner", "nem vagy elég értelmes a vitához". Ha pedig végképp szorul a hurok erőltetett röhögcsélés és eltünés.

Simán benne van hogy ez mind egy ember annyira egy kaptafa a stílus a szóhasználat és a mondanivaló, elég visszaolvasni kamgecam írásait itt vagy akár a disqus-on.
19.
godach
#17: Nemrég akadtam bele egy kommentb amit kB 6 éve írtál. Kamgecam néven. Mintha tegnap írtad volna. Beteges milyen rég óta ezt csinálod, csak akkor másokkal tetted. Nekem mindegy, de ilyesztő ez a felsőbbrendű intelligencia.
17.
Duken
#15: Nem igaz! A jövővel kapcsolatban bizakodó vagyok és az új stúdiók felvásárlását és az ms szolgáltatását már számtalan hír alatt dicsértem. Remélem adamsfamilynek igaza lesz. Én fogom a legjobban dicsérni az ms-t kövi genben ha azt a vonalat folytatják amit admsfam felvázolt.
16.
godach
15.
godach
#14: Nem kerülte el a figyelmét csak szelektálja ezeket a híreket.
Nézd meg a Tlous2 késés hír alatt, hogy ilyen jelzőkkel illet mindenkit, akinek nem tetszik vagy van elvárása a játék iránt...
14.
adamsfamily
#5: Szerintem már elkezdett.Gondolom elkerülte a figyelmedet,hogy felvásároltak egy rakás fejlesztőcsapatot,bevezették a game pass-t.Lassan tesztfázisban van az X-cloud,az exkluzív játékaik pedig első nap game pass-be kerülnek és win10-en is elérhetőek.Tényleg nem tesznek semmit.Eddig csak Forza,Halo és Gears volt,de az új címek legyártása nem 2 perc és a nagy bevásárlást még szerintem folytatni fogják.
Valóban volt pár év üres járatuk,amikor a 2 Forza tartotta életben a konzolt,de szerintem az az idő elmúlt és tanultak belőle.
13.
Nyarlako
#12: Őt meg Cryteket is ignoralni kell mikor rájuk jon az lesz a legjobb.
Én már unom a szarmageddont ami ezek után jon állandóan és szétoffol mindent én hülye meg hozza is járultam eddig.
12.
frankdelgado
#5: Ja! Xboxra nincsenrà jàtèk!
11.
Dunakavics
Jipijaje! Na de egy nő mit érthet a játékokhoz?xD
9.
zozo76hun
nem lenne rossz koncepcio ez a havidijjas dolog, de ez hogy meg kulon meg is kell vennem a jatekokat ami nem is lesz nalam, ez valahogy nem tetszik benne.
8.
godach
#7: +1 nincs gond ezekkel. Egyik sem kötelező
7.
Kawada
#6: Ja. Szemét netflix meg az hbo is a gagyi saját sorozataikkal... Förtelem.
5.
Duken
Helyes, támogassák és karolják csak fel a stúdiókat. Ha a stadia beáll a nintendo és a sony üzletpolitikája mögé talán az ms xbox részlege is észreveszi magát és végre elkezd valamit tenni a játékipar fejlődéséért! :)
4.
delphijos
“Wireless play will only be available on Chromecast Ultra at launch, and a Google community manager on Reddit later confirmed that meant you’ll need to break out the USB-C cables for other devices — perhaps because Bluetooth also won’t be an option by launch”

Nem értem hogy erről nincs cikk, de volt 3650 volt arról hogy “lehet hogy jön az RDR2 PC-re”. Persze tudom hogy sok embert érdekelt maga a hír, de mindenféle agyament “bizonyítékokról” szóltak a hírek....
3.
Yanez
#2: Hát az is valami. Most majd jönni fognak stadiára a the last of gears meg god of forza féle játékok.
2.
Aang
1 studio? Az kemény:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...