Launch traileren a Phoenix Point

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 1.
  • Videó
Link másolása
Sokat kellett rá várni, ám jövő héten végre boltokba kerül a Phoenix Point, az X-COM atyjának vadonatúj játéka. Ennek apropóján befutott a fejlesztés utolsó kedvcsinálója, csekkoljátok!

A Snapshot Games első körben PC-re adja ki a játékot, december 3-tól az Epic Games Store kínálatában találjátok majd meg. Később konzolos verzió is várható az anyagból, az Xbox One-os változat a jövő év első negyedében fut be, míg a PlayStaton 4-es valamivel később, de még 2020 folyamán érkezik.

2.
2.
Nagyon vártam, de picit csalódtam pár óra játék után.
A hangulata egyáltalán nem fogott meg.Talán az átvezető videók miatt.Nagyon súlytalan.Tutorial része jó, azoknak akik életükben nem játszottak ilyen játékkal.Másra nem alkalmas.Még mindig nem tudom harc közben pontosan mennyit sebeznék /vagy kb/, százalék esélye a találatnak stb... .Pontosan fejre célzok, erre a ládát lövi szét mellette.Biztos lehet látni valahol, de nem jöttem rá hol.Picit túl sok infót adnak , a lényeg pedig nem egyértelmű.
Elsőre azt mondom maradok az xcomnál.De még meglátjuk.
Ami viszont meglepő volt, hogy egy 8 éves irodai gagyi laptopon játszható.Persze a töltési idő elég nagy, de maga a játék simán fut.1,7 dual proci 6gb memo, és integralt video.
1.
1.
Perseus84
Fuuuu ez mar nagyon varos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...