Modern Warfare - bővül a Gunfight játékmód

  • Írta: szlav
  • 2019. december 2.
  • Hír
Link másolása
Reméljük, hogy bejött nektek a Call of Duty: Modern Warfare 2v2-es játékmódja, mert az Infinity Ward erőteljesen ráfekszik a Gunfight bővítésére. A kispályás meccseket idővel egyedül vagy trióban is játszhatjuk majd.

Az Infinity Ward a Gunfightban láthatja a kompetitív Call of Duty jövőjét? Nagyon úgy néz ki, hiszen alig egy hete megkezdődött az erre vonatkozó 2v2-es bajnokság, arról nem is beszélve, hogy a kedden startoló első szezonban legalább három új, apró térképet is kapunk hozzá, plusz a játékmód OSP-variánsát, melynek során a véletlenszerűen leosztott fegyverek helyett magunknak kell felszednünk a pályán található stukkereket.

Ezzel azonban nem értek véget az Infinity Ward tervei. A játék többjátékos módját igazgató Joe Cecot elárulta, hogy a jövőben nem csak duóban vehetünk majd részt az arénameccseken. Egy rajongói kérdésre válaszolva elmondta, hogy előbb-utóbb hármas csapatban, vagy akár szólóban is próbára tehetjük magunkat. 

Kifejezetten jó hír, hogy nem kell külön megvásárolnunk az idei Call of Duty utólagosan érkező pályáit, játékmódjait vagy fegyvereit, hiszen ezzel elkerülhető a játékosbázis fragmentálódása. Ez, valamint a cross-play funkciója szabad utat enged a fejlesztőknek arra, hogy rengeteg eltérő játékmódot mutassanak be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...