Befutott a Fekete Özvegy első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 3.
  • Cooltúra
Váratlanul befutott a részben hazánkban forgatott különálló Fekete Özvegy-film első előzetese. A jövő tavasszal debütáló történet ezúttal Natasha Romanoff karakterének múltját boncolgatja majd.

Jövő tavasszal veszi kezdetét a Marvel-féle moziverzum negyedik fázisa, aminek nyitófilmje Fekete Özvegy önálló története lesz. Scarlett Johansson mellett felbukkan majd Rachel Weisz, aki Malenát alakítja, de a Stranger Thingsből ismert David Harbour is beköszön, aki Hellboyként csúfosan megbukott, itt viszont Alexiként javíthat képregényes renoméján. Mason szerepében O.T. Fagbenle-t látjuk majd, illetve Yelena Belovát Florence Pugh játssza el.

A filmet itthon 2020. április 30-án mutatják be.

47.
Kawada
#44: "Az összehasolítás egy általános tudományos módszer."

Kivéve, ha a fideszt sújtja bármilyen bármilyen elmarasztalás, mert akkor ugyebár Soros kotta... :)
44.
poeady
#41: "Kit érdekel mi van a görögöknél meg a briteknél?"
Az összehasolítás egy általános tudományos módszer. Összehasonlító jogtudomány például. Méginkább összehasonlító politikatudmány. Az a lényege, hogy más országok hasonló rendszereit összevetik, és ezek alapján állítanak valamit, pontosabban ezek alapján bizonyítanak egy állítást. Okkal hoztam példának a briteket, és a görögöket, mindkettő klasszikus példa szokott lenni a demokráciával kapcsolatban, de van még számos európai ország, ahol aránytalanabb a választási rendszer, mint nálunk. De igen, van olyan is Hollandia-ahol arányosabb. Ebből azt következik, hogy a magyar választási rendszer nagyjából megfelel az euorópai országok választási rendszereinek. Amikor azt mondom, hogy ismétled az ellenzéki propagandát, erre célzok. Hiszen ők is tudják jól, hogy a választási rendszerrel semmi probléma nincs. -épp most nyerték el a főpolgármesteri poziciót. Az ok, ami miatt mégis azt hazudják, hogy probléma van vele, az lenne, hogy immár 8 éve konstans rossz eredményt érnek el a választásokon. Könnyebb a másikra mutogatni iylenkor, mint azt mondani, hogy hja, rosszul szerepeltünk, de most rendezzük a sorainkat.
A fékek és ellensúlyok egy klasszikus - Montesquieu- elmélet, ami nyilvánvalóan a hatalmi ágak elválasztására utal. Ajánlom figyelmedbe az említett francia filozófus írásait erről, aki maga is elismeri, hogy ez egy elméleti keret, nem pedig gyakorlati, hiszen a mai demokráciákban sehol sem érvényesül,. A törvényho9zás (parlament) és végrehajtás (kormány és intézményei) a világ összes parlamentáris demokráciűjában összefonodik (nincsenek elválasztva egymástúl) Hiszen a törvényhozásban a kormányzó pártok vannak többségben, azaz a végrehajtás irányítói kontrollálják a törvényhozást is. Ismétlem, ez a parlamentáris demokráciákban mindenhol így van. Ez alól pl az USA képez kivételt, és oylan országok, ahol elnöki, esetleg félelnöki rendszer van, hiszen ezekben az elnökválasztás és a parlamenti választások nem azonos időben vannak. Amikor arról van szó -elméleti jogász, és politológus körökben-hogy Magyarországon lépéseket kellene tenni a félelnöki,-elnöki rendszer bevezetésére, éppen az ellenzékiek sírnak fel legelőször, és kiáltanak diktatúrát. Pedig az általad vágyaott "fékek és ellensúlyok" rendszere felé tett lépés lenne.
Mindenesetre ha akarsz ezekről vitázni, akkor mond meg, melyik politikai fórumon, és szivesen dumálok erről. De nem itt. Ebben a témában ugyanis ez volt az utolsó hozzászólásom ezen az oldalon.
43.
SLi
#40: Az állampolgárság megadása évtizedes tartozás volt, csak sajnos az állampolgársággal jár a szavazati jog a világon mindenütt, MO viszont kb za egyetlen hely ami önmagával határos, kivételt kellett volna tenni és valami egyedi rendszert kellett volna kidolgozni hogy ne szavazhassanak,
41.
SLi
#38: A demokrácia nem a többség diktatúrája, "fékek és ellensúlyok rendszere" ha ez esetleg mond valamit, tudod, mivel a győztes nem az ország többségét képviseli, hanem a választáson résztvevők többségét. Ha már ilyen lelkesen gondolkodásra buzdítasz másokat esetleg ilyen alapfogalmakkal illene tisztában lenni...

Kit érdekel mi van a görögöknél meg a briteknél? Ez a leghülyébb kamu érvelés, valóban a választási rendszer egyes elemei megtalálhatók más országokban is de soha nem így és soha nem egyszerre mint nálunk.

Na és mégis melyik párt baloldali a parlamentben? Magyarországon egy baloldali párt van (Táncsics mozgalom), kemény 2000 követővel facebookon, a kádár szobrot koszorúzó meg a tanácsköztársaságot éltető vén komcsik, meg a parlamentben lebzselő libsik nem baloldaliak.
40.
delphijos
#38: En nem szeretek politizálni, de ha már itt tartunk, kétharmad vagy sem, azért az tényleg nem volt elegáns, hogy az volt az első hogy (ha már egyszer összejött a kétharmad ) igyekezzenek biztosra menni később is. Szóval lett választási törvény módosítás ( választókerületek okos módosítása ) és a határon túl élőknek szavazati jog.... persze tudom hogy ezt illik a “nemzeti összetartozás” alatt fontosnak mondani, csak én ( politikai hovatartozástól függetlenül ) nehezen veszi be a gyomrom hogy olyan szavaz arról hogy ITT mi legyen, aki nem itt él. Nem a MAGYARSÁGRÓL, hanem a mindennapi életről....
38.
poeady
#36: Mondatam, kevesebb propot kellene nézned, olavsnod, aztán nem éreznéd úgy, hogy minden létező fórumon tovább kell osztanod, ha kell ha nem. Minden létező parlamentben a törvényeket a többség fogadja el. Az a politikai erő kormányoz, amely többsége kerül. Ebből mi következik? Bizony az, hogy ez a politikai erő fogja megírni a törvényeket, valamint elfogadni a parlamentben. Halkan jegyzem meg, ha a választási rendszer olyan lenne mint a görögöknél, vagy a briteknél, negyad annyi ellenzéki képviselő sem ülne a magyar parlamentben. Mielőtt kritikátlanul felmantrázod a hülyeségeket, gondolkadhatnál is. Mondjuk. Ja, és de van baloldali párt a parlamentben.
37.
zoli12i
#35: Biztos. Alapból nem értem, hogy egy ilyen filmhez, hogy jön a magyar politika és miért hagyják, hogy itt éljék ki magukat.
Érdekes, hogy ki kezdte el kapásból és ki adta alá a lovat.
Mondjuk te is szoktad rendesen.
36.
SLi
#33: felesleges a választási eredményekről beszélni mikor a választási rendszert 1 párt alkotta meg, a saját igényei szerint anélkül hogy bárkivel egyeztetett volna, ha lenne valódi ellenzék, (mint ahogy bal oldali párt sincs) már rég bojkottálnák a választást meg a parlament nevű putrit is
35.
SLi
#34: soha nem volt itt bannolva az ilyesmi, ha hiába sérti a narancs tálibok érzékenységét :(
34.
zoli12i
#31: Csakis az adminok kreténsége, hogy nem bannolják ki.
Ez meg el szórakoztatja magát.
28.
Duken
#26: és a Grrrrr és Arrrrgh is.
27.
Juha
#19: Ráadásul még rossz hozzászólásra is válaszoltál bameg, FIZETÉSMEGVONÁS O1G-től azonnal!
26.
Juha
#25: Kimaradt a hátulsó "plutty-platty" a mondandója elejéről.
25.
Kawada
#19: Úgy írom, hogy megértsd:
Beeee, beeeeeeee, be, bebebe, beeeeeeeee, beeee, beeee.... Beeeee?
24.
logic5
#19: Na takarodj innen.... De gyorsan!
23.
Firsttime
#19: Na tessék szépen visszamenni a pestisrácokra.
22.
Grabowsky30+
Nem teljesen értem ennek a filmnek az időzítését, meg úgy egyáltalán a létrejöttét. A hölgy halott a történet szerint, eléggé véglegesen. Szóval igazából nem értem, hogyan fogja előre vinni a Marvel filmek negyedik fázisát egy olyan szereplő múltja aki a harmadik fázisban elhalálozott. Persze ettől még lehet majd jó film csak........
20.
SLi
#19: agymosoda?
lol hát persze
19.
poeady
#5: Leállhatnál a politizálással ezen az oldalon haver. Már nem az első alkalom, hogy ilyesmit olvasok tőled itt. Illetve az sem ártana, ha több forrásból informálódnál,.mielőtt a ballib agymosoda komplett szövegét ideveted.
18.
SLi
#17: amúgy az első Avengers mozi után egy 2013-as Secret Avengers képregényben már elmesélték mi is történt Budapesten, nem tudom ebben a filmben mennyire fogják követni
https://www.marvel.com/comics/issue/46434/secret_avengers_2013_1
17.
delphijos
#13: Ja, hát ha szakállas... :)

Azért én inkább a filmekben említetteknek hiszek.
16.
SLi
Ha idáig nem tudtad mit jelent a magas művészet, akkor itt van: scarjo a fehér black widow kosztümben
15.
csongor1996
#14: Az úr arra gondolt, hogy szeretné egész film alatt Scarlett hátsó felét nézegetni.
14.
drat576
#9: FPS nézetes van, Hardcore Henry a címe, egész érdekes.
13.
Duken
#12: Szakàllas sràc írta Zalaba Ferenc azt hiszem a neve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...