Befutott a Fekete Özvegy első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 3.
  • Cooltúra
Váratlanul befutott a részben hazánkban forgatott különálló Fekete Özvegy-film első előzetese. A jövő tavasszal debütáló történet ezúttal Natasha Romanoff karakterének múltját boncolgatja majd.

Jövő tavasszal veszi kezdetét a Marvel-féle moziverzum negyedik fázisa, aminek nyitófilmje Fekete Özvegy önálló története lesz. Scarlett Johansson mellett felbukkan majd Rachel Weisz, aki Malenát alakítja, de a Stranger Thingsből ismert David Harbour is beköszön, aki Hellboyként csúfosan megbukott, itt viszont Alexiként javíthat képregényes renoméján. Mason szerepében O.T. Fagbenle-t látjuk majd, illetve Yelena Belovát Florence Pugh játssza el.

A filmet itthon 2020. április 30-án mutatják be.

50.
Ultimate
#49: Persze neked megint csak velem van bajod mintha más ugyan ezt akattam nem írta volna le mikor belekezdett. Nem tetszik nem olvasod. Pont leszarom hogy téged mi az ami zavar és mi az ami nem. És nem szoktam magam a master racera verni.
Te mi vagy akkor? Mi vagy amikor 1 pontozol egy Detroitot,mi vagy amikor azt harsogot milyen jó aslim péesed mikor arról van szó hogya pro hűtése egy,szar és hangos. Mi vagy amikor mindig mindenben a buzitémát látod meg. Mi vagy amikor mint egy bolond kiforgatod az emberszavait.
Szóval pont lefosom hogy mire kérsz meg főleg annak fényében hogy rohadtul nem én estem neki a másiknak....
49.
Ultimate
#48: Fogja be a pofádat aki felnevelt.
Nem én estem a másiknak. Vissza lehet olvasni.
Köszönöm.
48.
Nyarlako
#46: Nem érdekel mikor vered magad a master racere mint a kurva vegánok de a politikának főleg ilyen hangnemben. meg mindenkit ami nem ért veled egyet kormánypárti felszopokent kezelni annak tényleg semmi helye nem lenne itt szóval nagyon szépen megkérlek légy oly kedved és fogd be a pofádat mert már rosszabb és kártékonyabb vagy bárhova is hozzászólsz mint Crytek 6x.
Köszönöm.
47.
Kawada
#44: "Az összehasolítás egy általános tudományos módszer."

Kivéve, ha a fideszt sújtja bármilyen bármilyen elmarasztalás, mert akkor ugyebár Soros kotta... :)
46.
Ultimate
#45: Arról már nem tehetek ha egy felcsúti törpimádónak nuku humorérzéke, mert sérti a nagyvezírt meg realitásalapja van.:D
45.
Ultimate
#33: Te hoztál egyedül vitát narancs na húzzqlál vissza az origóra.
44.
poeady
#41: "Kit érdekel mi van a görögöknél meg a briteknél?"
Az összehasolítás egy általános tudományos módszer. Összehasonlító jogtudomány például. Méginkább összehasonlító politikatudmány. Az a lényege, hogy más országok hasonló rendszereit összevetik, és ezek alapján állítanak valamit, pontosabban ezek alapján bizonyítanak egy állítást. Okkal hoztam példának a briteket, és a görögöket, mindkettő klasszikus példa szokott lenni a demokráciával kapcsolatban, de van még számos európai ország, ahol aránytalanabb a választási rendszer, mint nálunk. De igen, van olyan is Hollandia-ahol arányosabb. Ebből azt következik, hogy a magyar választási rendszer nagyjából megfelel az euorópai országok választási rendszereinek. Amikor azt mondom, hogy ismétled az ellenzéki propagandát, erre célzok. Hiszen ők is tudják jól, hogy a választási rendszerrel semmi probléma nincs. -épp most nyerték el a főpolgármesteri poziciót. Az ok, ami miatt mégis azt hazudják, hogy probléma van vele, az lenne, hogy immár 8 éve konstans rossz eredményt érnek el a választásokon. Könnyebb a másikra mutogatni iylenkor, mint azt mondani, hogy hja, rosszul szerepeltünk, de most rendezzük a sorainkat.
A fékek és ellensúlyok egy klasszikus - Montesquieu- elmélet, ami nyilvánvalóan a hatalmi ágak elválasztására utal. Ajánlom figyelmedbe az említett francia filozófus írásait erről, aki maga is elismeri, hogy ez egy elméleti keret, nem pedig gyakorlati, hiszen a mai demokráciákban sehol sem érvényesül,. A törvényho9zás (parlament) és végrehajtás (kormány és intézményei) a világ összes parlamentáris demokráciűjában összefonodik (nincsenek elválasztva egymástúl) Hiszen a törvényhozásban a kormányzó pártok vannak többségben, azaz a végrehajtás irányítói kontrollálják a törvényhozást is. Ismétlem, ez a parlamentáris demokráciákban mindenhol így van. Ez alól pl az USA képez kivételt, és oylan országok, ahol elnöki, esetleg félelnöki rendszer van, hiszen ezekben az elnökválasztás és a parlamenti választások nem azonos időben vannak. Amikor arról van szó -elméleti jogász, és politológus körökben-hogy Magyarországon lépéseket kellene tenni a félelnöki,-elnöki rendszer bevezetésére, éppen az ellenzékiek sírnak fel legelőször, és kiáltanak diktatúrát. Pedig az általad vágyaott "fékek és ellensúlyok" rendszere felé tett lépés lenne.
Mindenesetre ha akarsz ezekről vitázni, akkor mond meg, melyik politikai fórumon, és szivesen dumálok erről. De nem itt. Ebben a témában ugyanis ez volt az utolsó hozzászólásom ezen az oldalon.
43.
SLi
#40: Az állampolgárság megadása évtizedes tartozás volt, csak sajnos az állampolgársággal jár a szavazati jog a világon mindenütt, MO viszont kb za egyetlen hely ami önmagával határos, kivételt kellett volna tenni és valami egyedi rendszert kellett volna kidolgozni hogy ne szavazhassanak,
42.
SLi
#39: Móricz Zsigmond - Rokonok aktuálisabb mint mikor íródott...
41.
SLi
#38: A demokrácia nem a többség diktatúrája, "fékek és ellensúlyok rendszere" ha ez esetleg mond valamit, tudod, mivel a győztes nem az ország többségét képviseli, hanem a választáson résztvevők többségét. Ha már ilyen lelkesen gondolkodásra buzdítasz másokat esetleg ilyen alapfogalmakkal illene tisztában lenni...

Kit érdekel mi van a görögöknél meg a briteknél? Ez a leghülyébb kamu érvelés, valóban a választási rendszer egyes elemei megtalálhatók más országokban is de soha nem így és soha nem egyszerre mint nálunk.

Na és mégis melyik párt baloldali a parlamentben? Magyarországon egy baloldali párt van (Táncsics mozgalom), kemény 2000 követővel facebookon, a kádár szobrot koszorúzó meg a tanácsköztársaságot éltető vén komcsik, meg a parlamentben lebzselő libsik nem baloldaliak.
40.
delphijos
#38: En nem szeretek politizálni, de ha már itt tartunk, kétharmad vagy sem, azért az tényleg nem volt elegáns, hogy az volt az első hogy (ha már egyszer összejött a kétharmad ) igyekezzenek biztosra menni később is. Szóval lett választási törvény módosítás ( választókerületek okos módosítása ) és a határon túl élőknek szavazati jog.... persze tudom hogy ezt illik a “nemzeti összetartozás” alatt fontosnak mondani, csak én ( politikai hovatartozástól függetlenül ) nehezen veszi be a gyomrom hogy olyan szavaz arról hogy ITT mi legyen, aki nem itt él. Nem a MAGYARSÁGRÓL, hanem a mindennapi életről....
39.
Nyarlako
#36: Soha nem is volt itt. Megy a nyilvánosságnak a bolhacirkusz, a színfalak mögött meg puszi-puszi és urambátyám rendszer továbbra is.
38.
poeady
#36: Mondatam, kevesebb propot kellene nézned, olavsnod, aztán nem éreznéd úgy, hogy minden létező fórumon tovább kell osztanod, ha kell ha nem. Minden létező parlamentben a törvényeket a többség fogadja el. Az a politikai erő kormányoz, amely többsége kerül. Ebből mi következik? Bizony az, hogy ez a politikai erő fogja megírni a törvényeket, valamint elfogadni a parlamentben. Halkan jegyzem meg, ha a választási rendszer olyan lenne mint a görögöknél, vagy a briteknél, negyad annyi ellenzéki képviselő sem ülne a magyar parlamentben. Mielőtt kritikátlanul felmantrázod a hülyeségeket, gondolkadhatnál is. Mondjuk. Ja, és de van baloldali párt a parlamentben.
37.
zoli12i
#35: Biztos. Alapból nem értem, hogy egy ilyen filmhez, hogy jön a magyar politika és miért hagyják, hogy itt éljék ki magukat.
Érdekes, hogy ki kezdte el kapásból és ki adta alá a lovat.
Mondjuk te is szoktad rendesen.
36.
SLi
#33: felesleges a választási eredményekről beszélni mikor a választási rendszert 1 párt alkotta meg, a saját igényei szerint anélkül hogy bárkivel egyeztetett volna, ha lenne valódi ellenzék, (mint ahogy bal oldali párt sincs) már rég bojkottálnák a választást meg a parlament nevű putrit is
35.
SLi
#34: soha nem volt itt bannolva az ilyesmi, ha hiába sérti a narancs tálibok érzékenységét :(
34.
zoli12i
#31: Csakis az adminok kreténsége, hogy nem bannolják ki.
Ez meg el szórakoztatja magát.
33.
poeady
#30: A választás eredményét nem a választókorú lakosság, (akiknek a száma egyébként nem 10 millió, just sayin') hanem a leadott szavazatok alapján állapítják meg. Természetesen ez is, mint ahogy a többi marhaság is betűről betűre a ballib propaganda szövege. Nem zavar egyébként, ha neked ez a "vélaményed". Az viszont igen, hogy ezen a fórumon osztod meg gyakorlatilag naponta. Az ilyen jellegű vitáknak megvan a maga helye. Ez pedig nem a gamekapocs.
32.
Ultimate
#31: Ezt sem érted...A lentebbit sem. Nem tudok segíteni csak azt mondani amit alattam többen is a hasonló képességű egyedeknek.
Azt meg pont lefosom ha egy narancsagyúnak nem tetszik valami.:)
31.
Tomeggyilkos
#30: Mi van? :) Amugy az ilyen emberek mint te veszik el az ember kedvet a GK-tol.
30.
Ultimate
#29: Látom neked sem ment át és szintén fáj is. Pláne hogy a gondolkodás szikrája sincs meg nálad de azért próbálok most segíteni:
Tudod nem, nincsenek kevesebben csak nem kapunk ukrán hátszelet buszokkal behordva, meg krumplin vásárolt tömeges szavazatokat. És az így összejött alig 3 millió ember az továbbra sem a többsége 10 millió embernek.
Na húzhatsz vissza az Origóra.
29.
Tomeggyilkos
#6: Meg szerencse, hogy az ilyen gondolkodasu emberek vannak kevesebben mint te. Mar ha egyaltalan tudsz gondolkodni mert ahogy a hozzaszolasaidat nezem erosen ketlem.
28.
Duken
#26: és a Grrrrr és Arrrrgh is.
27.
Juha
#19: Ráadásul még rossz hozzászólásra is válaszoltál bameg, FIZETÉSMEGVONÁS O1G-től azonnal!
26.
Juha
#25: Kimaradt a hátulsó "plutty-platty" a mondandója elejéről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...