Befutott a Fekete Özvegy első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 4 napja
  • Cooltúra
Váratlanul befutott a részben hazánkban forgatott különálló Fekete Özvegy-film első előzetese. A jövő tavasszal debütáló történet ezúttal Natasha Romanoff karakterének múltját boncolgatja majd.

Jövő tavasszal veszi kezdetét a Marvel-féle moziverzum negyedik fázisa, aminek nyitófilmje Fekete Özvegy önálló története lesz. Scarlett Johansson mellett felbukkan majd Rachel Weisz, aki Malenát alakítja, de a Stranger Thingsből ismert David Harbour is beköszön, aki Hellboyként csúfosan megbukott, itt viszont Alexiként javíthat képregényes renoméján. Mason szerepében O.T. Fagbenle-t látjuk majd, illetve Yelena Belovát Florence Pugh játssza el.

A filmet itthon 2020. április 30-án mutatják be.

43.
SLi
#40: Az állampolgárság megadása évtizedes tartozás volt, csak sajnos az állampolgársággal jár a szavazati jog a világon mindenütt, MO viszont kb za egyetlen hely ami önmagával határos, kivételt kellett volna tenni és valami egyedi rendszert kellett volna kidolgozni hogy ne szavazhassanak,
42.
SLi
#39: Móricz Zsigmond - Rokonok aktuálisabb mint mikor íródott...
41.
SLi
#38: A demokrácia nem a többség diktatúrája, "fékek és ellensúlyok rendszere" ha ez esetleg mond valamit, tudod, mivel a győztes nem az ország többségét képviseli, hanem a választáson résztvevők többségét. Ha már ilyen lelkesen gondolkodásra buzdítasz másokat esetleg ilyen alapfogalmakkal illene tisztában lenni...

Kit érdekel mi van a görögöknél meg a briteknél? Ez a leghülyébb kamu érvelés, valóban a választási rendszer egyes elemei megtalálhatók más országokban is de soha nem így és soha nem egyszerre mint nálunk.

Na és mégis melyik párt baloldali a parlamentben? Magyarországon egy baloldali párt van (Táncsics mozgalom), kemény 2000 követővel facebookon, a kádár szobrot koszorúzó meg a tanácsköztársaságot éltető vén komcsik, meg a parlamentben lebzselő libsik nem baloldaliak.
40.
delphijos
#38: En nem szeretek politizálni, de ha már itt tartunk, kétharmad vagy sem, azért az tényleg nem volt elegáns, hogy az volt az első hogy (ha már egyszer összejött a kétharmad ) igyekezzenek biztosra menni később is. Szóval lett választási törvény módosítás ( választókerületek okos módosítása ) és a határon túl élőknek szavazati jog.... persze tudom hogy ezt illik a “nemzeti összetartozás” alatt fontosnak mondani, csak én ( politikai hovatartozástól függetlenül ) nehezen veszi be a gyomrom hogy olyan szavaz arról hogy ITT mi legyen, aki nem itt él. Nem a MAGYARSÁGRÓL, hanem a mindennapi életről....
39.
Nyarlako
#36: Soha nem is volt itt. Megy a nyilvánosságnak a bolhacirkusz, a színfalak mögött meg puszi-puszi és urambátyám rendszer továbbra is.
38.
poeady
#36: Mondatam, kevesebb propot kellene nézned, olavsnod, aztán nem éreznéd úgy, hogy minden létező fórumon tovább kell osztanod, ha kell ha nem. Minden létező parlamentben a törvényeket a többség fogadja el. Az a politikai erő kormányoz, amely többsége kerül. Ebből mi következik? Bizony az, hogy ez a politikai erő fogja megírni a törvényeket, valamint elfogadni a parlamentben. Halkan jegyzem meg, ha a választási rendszer olyan lenne mint a görögöknél, vagy a briteknél, negyad annyi ellenzéki képviselő sem ülne a magyar parlamentben. Mielőtt kritikátlanul felmantrázod a hülyeségeket, gondolkadhatnál is. Mondjuk. Ja, és de van baloldali párt a parlamentben.
37.
zoli12i
#35: Biztos. Alapból nem értem, hogy egy ilyen filmhez, hogy jön a magyar politika és miért hagyják, hogy itt éljék ki magukat.
Érdekes, hogy ki kezdte el kapásból és ki adta alá a lovat.
Mondjuk te is szoktad rendesen.
36.
SLi
#33: felesleges a választási eredményekről beszélni mikor a választási rendszert 1 párt alkotta meg, a saját igényei szerint anélkül hogy bárkivel egyeztetett volna, ha lenne valódi ellenzék, (mint ahogy bal oldali párt sincs) már rég bojkottálnák a választást meg a parlament nevű putrit is
35.
SLi
#34: soha nem volt itt bannolva az ilyesmi, ha hiába sérti a narancs tálibok érzékenységét :(
34.
zoli12i
#31: Csakis az adminok kreténsége, hogy nem bannolják ki.
Ez meg el szórakoztatja magát.
33.
poeady
#30: A választás eredményét nem a választókorú lakosság, (akiknek a száma egyébként nem 10 millió, just sayin') hanem a leadott szavazatok alapján állapítják meg. Természetesen ez is, mint ahogy a többi marhaság is betűről betűre a ballib propaganda szövege. Nem zavar egyébként, ha neked ez a "vélaményed". Az viszont igen, hogy ezen a fórumon osztod meg gyakorlatilag naponta. Az ilyen jellegű vitáknak megvan a maga helye. Ez pedig nem a gamekapocs.
32.
Ultimate
#31: Ezt sem érted...A lentebbit sem. Nem tudok segíteni csak azt mondani amit alattam többen is a hasonló képességű egyedeknek.
Azt meg pont lefosom ha egy narancsagyúnak nem tetszik valami.:)
31.
Tomeggyilkos
#30: Mi van? :) Amugy az ilyen emberek mint te veszik el az ember kedvet a GK-tol.
30.
Ultimate
#29: Látom neked sem ment át és szintén fáj is. Pláne hogy a gondolkodás szikrája sincs meg nálad de azért próbálok most segíteni:
Tudod nem, nincsenek kevesebben csak nem kapunk ukrán hátszelet buszokkal behordva, meg krumplin vásárolt tömeges szavazatokat. És az így összejött alig 3 millió ember az továbbra sem a többsége 10 millió embernek.
Na húzhatsz vissza az Origóra.
29.
Tomeggyilkos
#6: Meg szerencse, hogy az ilyen gondolkodasu emberek vannak kevesebben mint te. Mar ha egyaltalan tudsz gondolkodni mert ahogy a hozzaszolasaidat nezem erosen ketlem.
28.
Duken
#26: és a Grrrrr és Arrrrgh is.
27.
Juha
#19: Ráadásul még rossz hozzászólásra is válaszoltál bameg, FIZETÉSMEGVONÁS O1G-től azonnal!
26.
Juha
#25: Kimaradt a hátulsó "plutty-platty" a mondandója elejéről.
25.
Kawada
#19: Úgy írom, hogy megértsd:
Beeee, beeeeeeee, be, bebebe, beeeeeeeee, beeee, beeee.... Beeeee?
24.
logic5
#19: Na takarodj innen.... De gyorsan!
23.
Firsttime
#19: Na tessék szépen visszamenni a pestisrácokra.
22.
Grabowsky30+
Nem teljesen értem ennek a filmnek az időzítését, meg úgy egyáltalán a létrejöttét. A hölgy halott a történet szerint, eléggé véglegesen. Szóval igazából nem értem, hogyan fogja előre vinni a Marvel filmek negyedik fázisát egy olyan szereplő múltja aki a harmadik fázisban elhalálozott. Persze ettől még lehet majd jó film csak........
21.
Ultimate
#19: Lol, látom nem ment át de legalább fájt is mert sérelem érte a vezííírt...:D
20.
SLi
#19: agymosoda?
lol hát persze
19.
poeady
#5: Leállhatnál a politizálással ezen az oldalon haver. Már nem az első alkalom, hogy ilyesmit olvasok tőled itt. Illetve az sem ártana, ha több forrásból informálódnál,.mielőtt a ballib agymosoda komplett szövegét ideveted.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...