Atari VCS - nem lesz ott a karácsonyfa alatt

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 3.
  • Csúszás
Link másolása
Sajnos rossz hírrel jelentkezett az Atari COO-ja, Michael Arzt. A csapat nem tudja tartani a támogatóknak korábban beígért decemberi kiszállítást, így azok is csak jövőre kapják meg a gépet, akik bizalmat szavaztak Indiegogón az Atari VCS-nek.

Michael Arzt, az Atari COO-ja egy kérdezz-felelek során jelentette be, hogy sajnos az Atari VCS közösségi támogatói mégsem most decemberben jutnak hozzá a konzolhoz. Hasonlót már egyszer eljátszott a csapat, legutóbb épp tavasszal jelentették be, hogy hozzányúlnak a hardverhez, ezért csúszik meg a kiszállítás.

A mostani indoklás szerint ismét a hardveren eszközölnek frissítéseket. Ezúttal a mikroprocesszorok kerülnek cserére, ami még erősebb és hatékonyabb architectúrát tesz majd lehetővé. A COO szerint ezúttal nem hónapokról, hanem csak hetekről van szó, vagyis aki korábban az Indiegogón keresztül támogatta a projektet, az is bőven a globális márciusi premier előtt jut majd hozzá a saját példányához.

A Mediumon olvasható bejegyzésben Artz természetesen megköszönte a támogatók bizalmát és türelmét, majd hozzátette, biztos benne, hogy akik bizalmat szavaztak a PC/konzol hibridnek, megértik döntésüket, hiszen az azt a célt szolgálja, hogy a lehető legjobb minőségű terméket szállítsák le nekik.

A gép egyébként Linux-alapú PC lesz, amiben az AMD frissebb lapkáit találjuk, de kapunk még 4 GB memóriát, illetve 4K- és HDR-támogatást is. A 2020 márciusától mindenki számára megvásárolható hibridgép 249,99 dollárba fog kerülni. Az Atari VCS-hez járó gamepad és joystick 49,99 és 59,99 dollárba fog fájni.

4.
4.
Ooorky
Azt hittem ez egy NES mini szerűség lesz 1000 éves Atari játékokkal :-|
De most rá kellett jönnöm, hogy egy túlárazott micro pc 1000 éves Atari játékokkal...
3.
3.
Gaboo77
Kissé mókás már ez a vergődés.... Remélem bevállik azoknak akik megkockáztatják.
2.
2.
0Hagyma0
Uhh... Neee... Pedig pont ilyet akartam venni ☹️☹️☹️
Jah... Nem is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...