Resident Evil 3 - kiszivárgott a remake borítója

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
Most már nem az a kérdés, hogy elkészülhet-e a Resident Evil 3 felújított változata, hanem az, hogy mikor fogják bemutatni. A PlayStation Store-on keresztül már kiszivárgott a remake borítója.

Két héttel ezelőtt már kaptunk egy megbízható fülest a Resident Evil 3 remake-je kapcsán, azóta lényegében nyílt titok, hogy a várva-várt felújított változatot tényleg elkészíti a Capcom. Ha minden jól megy, már a bejelentésre sem kell sokat várnunk, a PlayStation Store jóvoltából ugyanis kiszivárgott a játék borítójának több különböző kiadása is.

Az üzlet webes felületének változásait monitorozó Gamstat segítségével sikerült levadászni a képeket, amelyeket természetesen már a galériánkba is átmentettünk nektek. A nyugati és japán verzióban is megcsodálható standard artworkön Jill Valentine és Carlos Oliveira feszítenek, a címfelirat felett pedig a játék főgonosza, Nemesis látható. Emellett egy Z Editionnek nevezett cenzúrázatlan kiadásról is lehullt a lepel, ezt csak a japánok kapják meg.

A kérdés már csak az, hogy mikor kerülhet sor a hivatalos bejelentésre? A legvalószínűbb lehetőség az, hogy a Capcom a magyar idő szerint december 13-án, hajnalban esedékes The Game Awards során rántja le a leplet a játékról. A kiadó a december 21-én kezdődő Jump Festán is részt vesz, ahol több még be nem jelentett címe is kipróbálható lesz - köztük jó eséllyel a Resident Evil 3 is.


Érdekesség, hogy ezzel párhuzamosan a Project Resistance dobozképe is felkerült az üzletbe, amely megerősíti, hogy a multiplayerre kihegyezett mellékág végleges címe Resident Evil: Resistance lesz.

7.
7.
Marcus88
Ettől a hírtől és képtől most nagyot dobbant a szívem,remélem tényleg bejelentik hamarosan!
6.
6.
north
Miért van Nemesis-nek akkora foga? xD
Mi ő, valami nyúl? Sok zöldséget eszik? :D
5.
5.
SLi
Imádtam anno, hatalmas hír bár már pár hete sejteni lehetett
4.
4.
DeKor
#2: Most carlos csak igazán! :D
3.
3.
DarkLord
Sőt jövőre január vége felé már a miénk is lehet :)
2.
2.
Carlos sokkal carlososabban néz ki, mint előtte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...