Itt az élőszereplős Mulan második előzetese

  • Írta: szlav
  • 2019. december 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Márciusban egy újabb klasszikus Disney-mese kap hús-vér szereplős feldolgozást. Mulan történetéhez most megérkezett a második előzetes, a látványos jeleneteket nézve pedig kezdjük érteni, hogy hova ment a 300 millió dolláros büdzsé.

Legutóbb a nyári hőségben találkozhattunk a Mulan élőszereplős változatával, hiszen ekkor futott be a legelső trailer. Most, majd' félévvel később pedig megérkezett a második előzetes is, amit mindenkinek érdemes megnéznie, akit egy kicsit is érdekel ez az új feldolgozás. 

Habár a Disney-rajzfilmek élőszereplős adaptációi közül nem minden film ért el elsöprő sikert, így is számos hasonló produkcióra számíthatunk: a Mulan után hasonló módon vászonra kerül majd Hófehérke, Pinokkió és a Notre Dame-i toronyőr is.

A Mulan premierjére egyébként 2020. március 27-én számíthatunk.

7.
7.
Gykrizsi
#5: Egy mesét is lehet komolyan venni szerintem, de izlések és pofonok
6.
6.
user101
Ez tök jó! Van benne transzformáló animal planetes varázslónő és falramászó pók karib tenger kalózai... és pc jaky jenny :) Meg gagyi császár v0.1 béta... és lesznek májkül béjnes robbanós golyók is... Minden adott a sikerhez! :)

Egyébként mondtam már, hogy eddig tetszik ?! :)
5.
5.
Csoki80
#2: Még jó, hogy csak mese XD
4.
4.
Deadpool
Nincs Mushu, ez csak címben Mulan. Felejtős.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Engem a mese kapcsán egy dolog zavart, hogy emlékeim szerint mindig olyan kevés katona volt a csatákban. Kiképzés alatt volt 5-10 ember, mongolok meg voltak 30, ha nem csal az emlékezetem. Amikor gondolom a valóságban ezek sok ezres seregek voltak. Kicsit mű volt az egész ez okán, de amúgy jó volt.
1.
1.
SLi
meglepő de ez kifejezetten jónak néz ki, mondjuk a Mulan alapból az egyik legjobb disney sztori
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...