Befutott a Ghostbusters: Afterlife első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően az imént befutott a Ghostbusters: Afterlife első trailere. Habár az eredeti csapat még nem bukkan fel a kedvcsinálóban, a nosztalgiára vágyó rajongók így is elégedettek lehetnek.

A Ghostbusters: Afterlife Jason Reitman, az eredeti Szellemirtókat rendező Ivan Reitman fiának a munkája, aki a második rész közvetlen folytatásának szánja a filmet - vagyis a 2016-os rebootot teljes mértékben ignorálja.

A visszatérésből nem hiányozhat a Stranger Things srácaira hajazó gyerekcsapat (ami azt illeti, maga Finn Wolfhard sem), az új generációt pedig a 2014-ben elhunyt Harold Ramis alakította Dr. Egon Spengler unokái kötik össze a régi szellemirtókkal, akik egytől egyig felbukkannak majd a moziban.

Habár őket még nem láthatjuk az új trailerben, azonban az Ecto-1-es és a szellemcsapda előkotorása így is libabőrös élmény:

A premier 2020. július 10-én várható.

9.
9.
Firsttime
Paul Rudd megvett kilóra. Csípom a csókát. Jó lesz ez érzem a vizeletemben.
8.
8.
Hab
#7: Mert az első két rész nem az volt, ugye?
7.
7.
Onion
Nem tetszik. Előzetes alapján, ez is családbarát gyerek film lesz.
6.
6.
#3: Igaza van neki. Ugyan ez a kérdésem.
4.
4.
Gaboo77
Így most kissé tinihorrorosra sikerült az előzetes. Ettől még lehet jó, csak nekem olyan mintha a Szellemírtók és az AZ keveredne egy feltételezhetően vígjátékban, de most még az sem tuti.
1.
1.
Stack
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...