Teaserrel töri meg a csendet a Ghost of Tsushima

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 10.
  • Videó
Már jó ideje nem hallottunk semmilyen friss infót a Sucker Punch szamurájos játékáról, de a mai State of Play véget vetett a hallgatásnak. Egy új teasert kaptunk, melynek folytatását még a hét során leleplezi a Sony.

A tervek szerint a magyar idő szerint péntek hajnalban megrendezésre kerülő The Game Awards során mutatják majd be a teaserelt előzetest, szóval ezúttal csak két napig maradunk friss látnivaló nélkül. A Ghost of Tsushima egyébként a mongol invázió idejére kalauzolja el a játékosokat, az 1240-es évek Japánjába, ahol Jin Sakai szamuráj harcos bőrébe bújva állhatunk majd bosszút.

A Ghost of Tsushima kizárólag PlayStation 4-en lesz elérhető, megjelenési dátumot pedig még mindig nem kaptunk.

Ezek is érdekelhetnek

10.
Kawada
#9: Mondjuk a sony háza tájáról inkább az jellemző, hogy a véglegeshez közeledve inkább javul a dolog, vagy legalább marad a szint.
9.
Nyarlako
#8: Witcher 3 downgrage óta nem hiszem elözetes videóknak, de biztos szép lesz azért.
8.
Yanez
#7: Nohát, te is észrevetted, hogy az arcok kissé töketlenek? Ezt leszámítva, az eddigi legszebb játék amit láttam. Ehhez persze hozzátesz a színekkel való művészi játék és pályadizájn is.
7.
Nyarlako
#5: Abban sem láttunk sok újat, az arcok meg kicsit ps3 szinten ragadtak de maga a téma érdekel, a fejleszöcsapat már bizonyított, ide vele.
6.
kamgecam
#5: Gondolom ez a zsinórmérték, hogy a gamekapocs tagjait érdekel e valami vagy sem... :D Ugyan már. Pár no life 40-es meg egy tucat tizenéses picsogása semmit sem számít! Van pár értelmes emberke itt a gk-n akinek egy egy kommentjére sokkal többet adnak az olvasók mint pár nagypofájú beböffögéseire.
5.
A Pulyka
#4: Azota kijott az uj trailer is, de ugy latszik a gamekapocsnal nem erdekel senkit.
4.
Nyarlako
#3: Csak tudod ebböl megint megtudtuk a nagy semmit, semmitmondó egy vacak videó ennyi idö után. Attól függetlenül várom meg az Infamousok is tetszettek és bízom a devben.
3.
kamgecam
Nagyon menő ez a szamuráj! A játékról nem is beszélve.
2.
Ganzer
Remélem Sark Souls szerű lesz a harc.
1.
Ultimate
Nagyon várós. Remélem valami komolyabb harcrendszer lesz benne amiben akár 1 jó vágás is lehet halálos,nem a mostanában szokásos Darkszósz féle adokneki zérófizikával és kontaktérzékeléssel míg van életereje ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...