Frissítve: Egy héten át ingyenes az Anno 1800

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 11.
  • Akció
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy a mai naptól kezdve egy héten át mindenki ingyen vághat bele a saját birodalmának a menedzselésébe. Sztrájkokkal, gőzhajókkal, gyarmatokkal és állatkertekkel vár mindenkit az Anno 1800.

Az egy héten át elérhető ingyenes verzióban nem csak a sandbox játékmód, hanem a co-op és multiplayer lehetőségek is kipróbálhatóak lesznek, egyedül a Season Pass tartalmaiba nem kóstolhatunk majd bele költekezés nélkül.

Az általunk is tesztelt Anno 1800-at az utóbbi évek egy legjobb stratégiai játékának hívtuk, a tökéletesen megteremtett viktoriánus atmoszféra, és a mindenfelé sürgő-forgó polgárokkal teli városok miatt egy olyan hangulatos élményben lehet részünk, melynek nem igazán akad kihívója a saját műfajában.

Az Anno 1800 ingyenes hete a mai napon, 14 órától veszi kezdetét, és egészen december 18-ig, magyar idő szerint 18 óráig tart majd.

Update! Időközben befutott a játék ünnepi DLC-jének is az előzetese, mely a sarkkörre repíti majd el a játékosokat, ahol konkrétan a jég hátán kell majd megpróbálnunk egy helyőrséget alapítani. Az Anno 1800: The Passage DLC szintén a mai naptól válik elérhetővé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...