Frissítve: Fortnite - érkezik az éves Battle Pass?

  • Írta: szlav
  • 2019. december 12.
  • Pletyka
Link másolása
A Fortnite adatbányászai meggyőző bizonyítékot találtak arra, hogy az Epic Games a 2020-as szezonban egy teljes évre szóló Battle Pass-előfizetéssel készül. A csomag természetesen exkluzív cuccokat is tartalmaz majd.

A Fortnite mára teljesen elfogadottá és népszerűvé tette a szezonokra bontott Battle Pass fogalmát, most pedig úgy tűnik, hogy az Epic készen áll arra, hogy még egyet csavarjon a jól bevált üzleti modellen. A kifejezetten erre szakosodott Fortnite News szerint a játék fájljai közt kutakodók elég hihetőnek tűnő bizonyítékot találtak az úgynevezett 2020 Annual Pass létezésére, melynek leírása így szól:

"Vásárold meg a 2020 Annual Passt, és szerezd meg a 2020-as évben érkező összes Fortnite Battle Royale: Battle Bundle-t, valamint az éves bérlethez járó hét exkluzív kozmetikai kiegészítőt!"

Az információk egyébként a legújabb, v11.30-as frissítésből származnak, így valószínű, hogy nincs már messze a hivatalos bejelentés sem. Jó eséllyel a nagy leleplezésre a The Game Awards színpadán kerül majd sor, hiszen azt már eddig is elkönyvelhettük, hogy a Fortnite is részt vesz majd a gálán, mégpedig valamiféle bejelentéssel. Az időzítés is tökéletes lenne, hiszen ezzel az Epic még éppen elkaphatná a karácsonyi szezon üzleti hullámát.

Update! Az Epic pontosítása szerint az éves Battle Pass ötlete mindössze egy prototípusig jutott, ennek a maradványait találták meg az adatbányászok a fájlokban kutakodva. A fejlesztőcég jelenleg nem tervezi élesíteni a fícsört.

Persze annyi baj legyen, a frissítés hozott magával sok más változtatást, így többek között PlayStation 4-en és Xbox One-on elérhetővé tette az osztott képernyős játékot a két- és négyfős csapatokban játszók számára. Az már más kérdés, hogy stabilitási problémák miatt egyelőre letiltották az újdonságot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...