Dátumot kapott a Mátrix negyedik része

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 12.
  • Cooltúra
Link másolása
2021. május 21-ét Keanu-napnak nevezték el a rajongók, ami nem véletlen: mint kiderült, nem csak a John Wick negyedik felvonása, de a Mátrix 4 is azon a napon kerül mozikba.

A minap több új Warner-film premierdátumára is fény derült. Habár a következő Mortal Kombat-mozi kapcsán már kaptunk pontos megjelenési időpontot, most kiderült, hogy az eredetileg tervezett 2021. március 5-i debüt helyett valamivel hamarabb, már január 15-én jegyet válthatunk az adaptációra.

Ennél nagyobb hír, hogy dátumot kapott a Mátrix 4 és a hányatott sorsú Flash-film is. A Mátrix negyedik része - amelynek továbbra sem ismerjük a pontos címét - 2021. május 21-én veszi be a mozikat - érdekesség, hogy éppen azon a napon, amikor a szintén Keanu Reeves főszereplésével készülő John Wick 4 is.

A The Flashre viszont már csak 2022-ben számíthatunk: a Warner 2022. július 1-re lőtte be a premier időpontját, bízzunk benne, hogy ez már a végleges dátuma a hányatott sorsú, három rendezőt is elfogyasztó projektnek.

Végül a DC-vonalon maradva érdemes megemlékezni az IGN értesüléseiről is: az amerikai lap úgy tudja, hogy a Warner 2022. április 1-jén tervezi mozikba küldeni a Shazam! második részét, amelyben Zachary Levi, Asher Angel és Jack Dylan Grazer is visszatérhet, míg a rendezői székbe ezúttal is David F. Sandberg ülhet majd.

Érdekesség, hogy a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam-film nem sokkal korábban, 2021. december 22-én mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...