TGA 2019: The Elder Scrolls Online - irány Skyrim!

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Elder Scrolls Online-rajongók sem maradtak újdonságok nélkül a The Game Awards műsora után; egy új cinematic kedvcsináló érkezett, illetve kiderült, hogy újból ellátogatunk Skyrim vidékére.

Az új videóban alig három percbe belesűrítettek mindent a készítők; harcot, veszteséget, diadalt és tragédiát, viszont a legnagyobb dobást kétségtelenül az utolsó 30 másodperc tartogatta. A The Elder Scrolls Online következő helyszíne ugyanis nem más, mint Skyrim. Illetve egészen pontosan „Skyrim sötét szíve”, melynek pontos hollétéről csak január 16-án rántja le a leplet a ZeniMax Online Studios csapata, amikor egy hosszabb twitches élő közvetítés során bemutatják majd a The Elder Scrolls Online következő fejezetét és az egy éven át tartó új kalandokat.

2.
2.
VoidPancake
Sajnálom ezt a játékot, igazán nagyszerű lehetne, de egy MMO játékot elég nehéz játszani, mikor az online része a játéknak pont hogy nem szuperál valami jól, gondolok itt a szerver és ezzel kapcsolatos teljesítmény hibákra. Skyrim jó választás, várható is volt a sárkányokat tekintve.
1.
1.
Extol
Nyomatom mostanában Skyrimet erősen, de nem ezt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...