Noir beütést kap a Telltale Batman: Shadows Edition

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 15.
  • Bejelentés
Az Athlon Games és a Telltale Games közreműködésében érkezik a grafikailag újragondolt Telltale Batman: Shadows Edition, mely komorabb és látványosabb megjelenítést hoz magával.

A Telltale Batman: Shadows Edition az alapjáték mellett tartalmazni fogja az új grafikai kiegészítéseket is, és a tervek szerint 29,99 dolláros áron lesz majd elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és PC-n, utóbbi esetében ráadásul az Epic Games Store mellett a Steam sem marad ki a buliból. Azon játékosok, akiknek már megvan a Batman - The Telltale Series, viszont fáj a foguk egy kis noir feelingre, lehetőséget kapnak a Shadow Mode frissítés különálló DLC-ként való beszerzésére is 4,99 dolláros áron.

Az utóbbi hetek egyébként mind a Telltale, mind pedig a Batman rajongóinak tartogattak érdeket híreket. Batman-fronton a pletykák szerint hamarosan egy új vadonatúj címet jelentenek majd be a WB Games Montreal fejlesztésében Batman: Arkham Legacy néven. Ami pedig a Telltale hagyatékát illeti, már garantáltnak vehetjük a The Wolf Among Us 2 érkezését, melyről az első trailert az alábbi cikkünkben nézhetitek vissza. Az első részt eközben az Epic Game Store felületéről ingyen be tudjátok zsebelni december 19-ig.

18.
18.
delphijos
#17: Azt azért továbbra is tartom, hogy ps4-re szerintem túl nehéz és / vagy drága lett volna az emulátor ( a nagyon eltérő cell architektúra miatt ) , nem hiszem hogy a pár remaster “hatalmas” bevétele miatt nem csinálták meg... hogy majd azokon szedik meg magukat....
16.
16.
11.
11.
delphijos
#8: "lehetőségük volt az új gépet felkészíteni egy feltételezhetően kész PS4 emulátorra"

Ahogy Ultimate is írja, ps4 ( és ONE ) emulátorra nem lesz szükség next gen-en. A 360 emulátort viszont meg a bikább kardwer miatt gondolom még jobban "kikupálja" az MS. Azt hogy ps3 emulátor lesz-e, az kérdés....
7.
7.
NECROSMOKE
Avagy, hogyan húzzunk le még egy rend bőrt című történet.
1.
1.
Effecta
Vizualis modositasert 5 dolcsi? Azert ez kicsit legalja kategoria.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...