Decemberben mutatkozik be az új Batman-játék?

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szivárogtató szerint a következő hónapban, feltételezhetően a decemberi The Game Awardson mutatja be a WB Montreal a szeptember óta pletykált következő Batman-játékát.

A jelenlegi szóbeszédek szerint Batman: Arkham Legacy néven futó játék bemutatkozása már nincs olyan messze.

Legalábbis ezt ígéri egy szivárogtató a Twitteren, aki azt is elmondta, hogy a premier előtt érdemes lesz majd belenézni a következő élő közvetítésébe, mert a feltételezhetően az idei TGA-ra időzített leleplezés előtt izgalmas részleteket is megoszt majd a játékról.

Az új Batman-játék a találgatások szerint egy olyan Batman-történetet mesél majd el, ahol a középpontban a rejtélyes Court of Owls szervezete állhat.

19.
19.
Effecta
Az Asylum, a City és a Knight számomra fantasztikus volt. Az Originben talán csak a Deathstroke harc.
17.
17.
Valahogy kaptam 30 napos origin access-t.Gondoltam megnézem a batman egy részét.Arkham city-re esett a választásom.Másfél óra után uninstall.Nagyon nem jött be.Lehet az újabb részek már jobbak, de itt sem a játékmenet, se a történet, se a grafika /ami meglepő, mert soha nem érdekelt/ nem jött be.
14.
14.
kastorhun
#8: Az Origins talán életem legunalmasabb játéka, ízig vérig gagyi játék! A rendezés pocsék, szinte 15 éves játékokat idézi, és a játék ebből állt: HARC, HARC, HARC, HARC! Unalmas, felejthetetlen kis valami, felesleges folytatni az egészet, valami újjal kellene előrukkolni.
13.
13.
user101
#12: De az igazán nagy az lenne, ha beszélne az autója és lenne rajta piros ide-oda menő csík az elején és lenne turbó, meg rakéta és digitális pedál... és - és - és hívhatnák 'Kit'-nek ! :)
8.
8.
Macifasz
#5: Nálam pont fordítva volt. A Cityt untam egy idő után, ellenben az Originst imádtam.
7.
7.
Macifasz
#2: Én is így vagyok vele. Imádom az Arkham szériát, rengetegszer végigvittem őket, de annyira jó hős van még, akiből lehetne fasza játékot összedobni, hagyhatnák már a bőregeret. Vele kapcsolatban már kimaxoltak mindent.
6.
6.
#2: +1 Nalam Batman a no1, de egy Zold Lampas/ Ijasz jateknak is nagyon orulnek.
5.
5.
kastorhun
#3: Az Arkham Cityvel szerintem cseppet se volt semmi gond, az Origins pedig olyan unalmas volt mint a rettenet.
4.
4.
crytek
#2: Amíg ez a minőség az alap ami van 70 rész is jöhetne ebből
3.
3.
user101
Én meg annak örülnék, ha nem merülne ki annyiban a játékmenet, hogy hárítasz - ütsz - hárítasz - ütsz - hárítasz - ütsz... :|| x 100... és nem lenne mindenki olyan elfuserált ripacs, és lenne normális történet, és visszajönne az Arkham Asylum pályatervezése, stílusa... Mert az jó volt, utána folyamatos lejtmenet az egész ... :(
2.
2.
kastorhun
Ne már, annyira örülnék annak ha egy másik hősről is készülne játék, választás van bőven, csak ne Batman már vagy 5. alkalommal.
1.
1.
crytek
Várjuk a bejelentést!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...