Bukta az egyik főszereplőjét a Gyűrűk Ura-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint mégsem szerepel majd az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatában Will Poulter, aki a korábbi információk az egyik főszereplőt alakította volna. Poulter idő hiányában nem tudja vállalni a projektet.

A Variety jelentése szerint mégsem szerepel majd az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatában Will Poulter, a The Maze Runner-sorozat, a Black Mirror: Bandersnatch és a Midsommar sztárja, a munkálatok ugyanis ütköznek a színész többi projektjével. Habár a készítők sosem erősítették meg hivatalosan, hogy Poulter csatlakozott az adaptációhoz, a sajtó gyakorlatilag tényként kezelte a hírt.

Nem lehet tudni, hogy Poulter kit alakított volna az Amazon sorozatában, de a korábbi hírek szerint az egyik főszerepet szánták neki, így a cégnél bizonyára nem örülnek a színész kiesésének - most gőzerővel keresik az utódját. A színészgárdában eddig Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Maxim Baldry és Ema Horvath neve szerepel, a karaktereik kapcsán azonban csak nagyon kevés konkrétumot hallottunk eddig.

Ahogy magáról a sorozatról is, azonban három dolgot biztosra vehetünk: az adaptáció a Másodkorban játszódik majd, az Amazon a világ összes pénzét elkölti rá, és már be is rendelte a második évadot.

6.
6.
kebi90
Talán Elrond fiatalon lett volna? :D
5.
5.
Jacktor
" Poulter idő hiányában nem tudja vállalni a projektet." - Nooormális?
4.
4.
Slik
csak nehogy telerakjak fiatal szineszekkel akik vegig viccelik meg szerelmeskedik az egesz sorozatot
3.
3.
latis666
Úristen. Ez egy karácsonyi csoda. Brutálisan szar színész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...