Ingyen tölthető a Postal 2

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 17.
  • Akció
Link másolása
A Wasteland 2: Director's Cut után újabb ajándékkal kedveskedik a GOG, ezúttal a Postal második részét csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz fizetés nélkül. Nem árt sietni, az akció hamarosan véget ér!

Még mindig tart a GOG téli akciósorozata, ahol egyes esetekben akár 95 százalékos kedvezményt is kaphatunk egy játék árából. Az üzletben több mint 2500 akció fut egyszerre, de nemcsak emiatt érdemes rá odafigyelni.

A CD Projekt ugyanis ingyenes játékokat is osztogat az akció időtartama alatt, elsőként a Wasteland 2: Director's Cutot húzhattuk be így, jelenleg pedig a Postal 2-t csaphatjuk hozzá a könyvtárunkhoz. Érdemes sietni a letöltésével, a játék ugyanis alig egy nap múlva újra fizetős lesz.

6.
6.
Dízel
Ilyen játékot ebbe a mocskos libsi világba már nem lehet csinalni. :D Pedig igazán élvezetes volt, akkoriban csucsgrafikával. Es ezért játék a játék, hogy szórakoztasson, és ez 10/10 benne. :)
4.
4.
Heldengeist
#3: Így legalább van egy DRM mentes biztonsági másolatod róla GoG-on. Én connect-tel vagy ilyen ingyen adott darabokkal is elfogadom a játékokat, amiket adnak. Sosem árt, ha van egy tartalék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...