Multiplayeres DLC-ket kap a Luigi's Mansion 3

  • Írta: szlav
  • 2019. december 18.
  • Letöltés
Link másolása
Szegény Luigi nem lélegezhet fel, hiszen jövőre újabb rémisztő kalandokkal várja őt a kísértetjárta hotel. Szerencsére a két felvonásban érkező DLC-csomagban a barátai is vele tartanak majd.

Jövőre két részletben érkezik a Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack, ami egy halom új játékmóddal, helyszínnel és kozmetikai újdonsággal toldja meg a Nintendo Switch remekül sikerült exkluzívját. Különös megoldás, hogy a DLC-t egyben vásárolhatjuk meg, a csomag második fele azonban csak az első frissítés után néhány hónappal érkezik.

2020. április 30-án fut be a Part 1, amely három új minijátékot hoz a ScreamPark többjátékos módjába. Luigi és a szellemek az új helyszínekhez illő kosztümöket kapnak, amelyeket a kooperatív ScareScraper játékmódban is felölthetünk, valamint érkezik egy új zseblámpa, a Polterpup Flashlight Type-P.

A csomag második felére 2020. július 31-ig kell várnunk - ez a frissítés ismét a ScreamPark és a ScareScraper játékmódjait bővíti majd. A felhozatal hasonló lesz ahhoz, amit az első felvonásban kapunk: még három minijáték és egy maroknyi kozmetikai extra ütheti a markunkat. A teljes DLC egyébként 10 dollárt kóstál a Nintendo eShopján.

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...