Februárban érkezik a Conan Chop Chop

  • Írta: szlav
  • 2019. december 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Eleinte szinte csak poénként számoltunk be róla, az azóta látottak alapján viszont felkerült a várólistára a Conan Chop Chop. A Funcom most egy ünnepi bejelentéssel érkezett: februárban kezdhetjük a kaszabolást.

Kezdetben még mi is azt gondoltuk, hogy az idén április 1-jén bejelentett Conan Chop Chop nem lesz több egy egyszerű áprilisi tréfánál - erre a feltételezésre a Funcom marketingesei minden okot megadtak! Azóta persze kiderült, hogy egy valós játékról van szó, sőt nem is akármilyenről! A Mighty Kingdom csapata rendesen kikupálta a címett, vagy legalábbis erről ad tanúbizonyságot a legújabb előzetes:

A roguelike- és klasszikus brawlerelemeket felvonultató akciójáték már többé-kevésbé kész is van - a fejlesztők az utolsó hónapokat már csak a négyfős online kooperatív mód finomításával töltik. Ha minden jól megy, akkor ezzel február 25-re el is készülnek, hiszen erre a napra kapott premierdátumot a Conan Chop Chop. PC-n, PS4-en Xbox One-on és Nintendo Switchen találkozhatunk majd vele.

1.
1.
Tibi80
Ez 100%-ig Castle Crasher klón, de szigorúan jó értelemben véve...azt a gamet nem is tudom, hogy miért nem folytatták, nagyon baró kis game volt, haverokkal coop-ba meg tökéletes választás elhülyülni..ahogy làtom, poénból itt sem lesz hiány....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...