Conan Chop Chop PC

Négyfős kaland Conannal és barátaival.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Új kiadói részleget alapított a Tencent

A Tencent Games tovább fejlődik, és egy új kiadói divíziót nevez ki az általa támogatott, magas minőségű játékok felügyelőjének. A jövőben sokat hallhatjuk majd a Level Infinite nevet.

A Funcomé lett a Conan-franchise

A norvég fejlesztőcsapat jó ideje együttműködik már a Conan-jogokat (is) birtokló Cabinet Grouppal, a minap azonban felvásárolta a céget úgy, ahogy van. Az új játékuk számos karaktert felvonultat Robert E. Howard univerzumából.

Tovább csúszik a Conan Chop Chop

A naptárt elnézve talán nem ér titeket váratlanul a hír, hogy a Conan Chop Chop már nem jelenik meg 2020 második negyedévében, hiába volt ez a legutóbb kitűzött cél a fejlesztők részéről.

Februárban érkezik a Conan Chop Chop

Eleinte szinte csak poénként számoltunk be róla, az azóta látottak alapján viszont felkerült a várólistára a Conan Chop Chop. A Funcom most egy ünnepi bejelentéssel érkezett: februárban kezdhetjük a kaszabolást.

Csak jövőre jelenik meg a Conan Chop Chop

Áprilisi tréfának tűnt, végül komoly projekt lett a Conan Chop Chop, ami az eredeti tervek szerint most szeptemberben jelent volna meg. A Funcom viszont jelezte, nem tudják tartani az ütemtervet és csak jövőre debütál a játék.

E3 2019: Nem áprilisi tréfa volt a Conan Chop Chop

Amikor április 1-jén bejelentették, akkor sokan csak viccként könyvelték el "minden idők legjobb Conan-játékát". Nos, a Funcom és a Mighty Kingdom csapata mégis komolyan vette a dolgot, meg is érkezett hozzá a trailer.